Bandırmaspor 0- manisaspor 0
Haber
18 Şubat 2022 - Cuma 00:27 Bu haber 2566 kez okundu
 
Bandırmaspor 0- manisaspor 0
Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasinda Bandirmaspor sahasinda Manisa Futbol Kulübü ile golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan teknik direktörler karsilasmayi degerlendirdi.
Spor Haberi
Bandırmaspor 0- manisaspor 0

Manisaspor Teknik  Sorumlusu Altay:1 puana razı olduk.!

Mücadele sonrasi düzenlen basin toplantisinda açiklamalarda bulanan Manisa Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Turgay Altay, bazi futbolcularin ikinci yarida oyundan düstügünü belirterek, “Ikinci yarida da karsilikli pozisyonlarla 1 puana razi olduk. Bizim kendi hedeflerimize ulasmamiz için böyle bir deplasmanda 1 puan çok degerli ama biz kendi hedeflerimiz için 3 puan için gelmistik. Açikçasi 3 puana da ihtiyacimiz vardi. O yüzden iyi tarafindan bakacak olursak kaybetmemek de bir aliskanlik. Gol atmak için de elimizden geleni yapmaliyiz. Her iki takimi da tebrik ediyorum” dedi.




Bandirmaspor Teknik Sorumlusu Gürsel:Değerlendiremedik..!

Bandirmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel, 2 santrforlu bir oyun anlayisi ile sahaya çiktiklarini ifade ederek, "Ilk yarida istedigimiz oyunu sahaya yansitamadik. Ikinci yari daha çok kendimize yakin bir oyun oynadik ama daha önceki Bandirmaspor oyunu gibi degildi. Iki tane net pozisyon bulduk, birini degerlendirmemiz lazimdi ama degerlendiremedik. Bugün kendi sahamizda kazanmayi isterdik ama olmadi. Yolumuza bakacagiz, daha çok çalisip. Önümüzdeki maçlari kazanip sezon sonundaki hedefimize ulasmak istiyoruz. Üst üste maçlar oynuyoruz kolay degil, pazartesi günü Altinordu maçi var. En iyi sekilde dinlenip, Altinordu maçina hazirlanmak istiyoruz. Iki oyun oynayan takimin mücadelesi de berabere bitti. Önümüzdeki maçlara bakacagiz” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırmaspor, 0-, manisaspor, 0,
Yorumlar
Haber Yazılımı