Başkan Av.Tosun: Paylaşmak mutluluktur.!
Haber
11 Temmuz 2022 - Pazartesi 19:55 Bu haber 2160 kez okundu
 
Başkan Av.Tosun: Paylaşmak mutluluktur.!
Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun Kurban Bayramı ile ilgili mesaj yayınlayarak,"Güzel Bandırmamız ve tüm Türkiye’miz için; sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket, birlik ve beraberlik, eşitlik ve adalet dolu güzel yarınlar diliyorum."dedi.
Bandırma Haberi
Başkan Av.Tosun: Paylaşmak mutluluktur.!

"Çok değerli, büyük Bandırma ailem…
 
Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Ekonomik krizin ve hayat pahalılığının sebep olduğu tüm zorlukların yanı sıra kadına, çocuğa sağlık görevlilerine, avukatlara, doğaya yönelik giderek artan şiddet, basın özgürlüğüne uygulanan sansür, adaletsizlikler, haksızlıklar adeta güzel ülkemizin normali ve tek gerçeği haline geldi.
 
Değerli ailem, mutlu ve aydınlık geleceğe dair hayallerimizden, umutlarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Milletimizin hak ettiği eşitliği, adaleti, liyakati, güveni, huzuru, barışı, üreterek zenginleşmeyi, hakça paylaşmayı ülkemizde yeniden tesis etmek üzere hep beraber daha çok çalışacak ve başarılı olacağız.
 
Bandırma Belediyesi olarak bu kente yatırım yapmak isteyenlere, iş arayanlara, üreten tüm emekçilere, esnaflara, çiftçilere, kadınlara, gençlere, öğrencilere, engellilere, spora, kültür ve sanata, hayatın her noktasında bize ihtiyacı olan herkese gücümüz ölçüsünde destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Birlikte çalışacak, kazanacak ve paylaşacağız. Çünkü paylaşmak mutluluktur.
 
Büyük Bandırma ailem, gelin bu bayram paylaşmanın vereceği mutluluğu daha da arttıralım. İçten bir gülümseme, sıcak bir bayramlaşma, gönülden bir kucaklaşma ile huzur ve mutluluk iklimi yaratalım.
 
Güzel Bandırmamız ve tüm Türkiye’miz için; sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket, birlik ve beraberlik, eşitlik ve adalet dolu güzel yarınlar diliyorum.
 
Sevdikleriniz ve ailenizle nice bayramlar temennisiyle Kurban Bayramınız kutlu olsun."
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Av.Tosun:, Paylaşmak, mutluluktur.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı