Başkan Tosun: Adım adım süper lige.!
Haber
29 Mayıs 2022 - Pazar 19:36 Bu haber 2745 kez okundu
 
Başkan Tosun: Adım adım süper lige.!
Bandırmaspor-Eyüpspor maçında her maçta olduğu gibi tribünde yerini alan Başkan Tosun 3-0'lık farklı galibiyeti ve finale yükselmemizi protokol ve taraftarlarla kutladı. Sosyal paylaşımında da duygu ve düşüncelerini paylaşarak şöyle dedi:
Spor Haberi
Başkan Tosun: Adım adım süper lige.!

 

"Öyle güzelsin ki Bandırma, öyle büyüksün ki şanlı Bandırmaspor… Van’daki Belediyeler Çalıştayı biter bitmez uçarak geldiğimiz şehrimizde, şanlı Bandırmasporumuzu desteklemek için hemen tribüne koştuk. Her saniyesi büyük bir heyecanla geçen rövanş maçında Eyüpspor’u 3-0 gibi net skorla yenerek istediğimizi aldık. Muhteşem taraftarımızla maç bitene dek hiç susmadan desteklediğimiz Bandırmasporumuz, harika bir futbolla hepimize büyük bir gurur ve sevinç yaşattı. Kulüp başkanımızdan teknik yönetimimize, futbolcularımızdan hocamıza ve elbette tribünleri hıncahınç inanç ve sevgileriyle dolduran Bandırmasporumuzun büyük taraftarına çok teşekkür ediyorum.
 
Bizlere destek vermek için tribünlerimize gelen; CHP Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın’a, AKP Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’ya, Edremit Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan’a, Manyas Belediye Başkanımız Tancan Barçın’a, Gönen Belediye Başkanımız İbrahim Palaz’a, Susurluk Belediye Başkanımız Nurettin Güney’e, sayın Kaymakamımız, Garnizon Komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımıza, Türkiye ve tüm dünyada ekranlarından izleyerek bize destek veren bütün Bandırmalılara çok teşekkür ediyorum.
 
Adım adım Süper Lig’e gidiyoruz. Bu şehir inandığı zaman aşamayacağı hiçbir engel yok. Bandırmamızı ve şanlı Bandırmasporumuzu çok seviyorum."
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Tosun:, Adım, adım, süper, lige.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı