Başkan Tosun: Ben yaptım-oldu anlayışına karşıyız..!
Haber
19 Temmuz 2022 - Salı 13:01 Bu haber 3442 kez okundu
 
Başkan Tosun: Ben yaptım-oldu anlayışına karşıyız..!
Bandırma Demokrasi Platformu ve Bandırma Kent Konseyi'nin katılımıyla gerçekleştirilen Bandırma-Erdek yolu üzerindeki Askeri Çamlık ile ilgili gerçekleşen toplantıya katılan Bandırma Belediye Başkanı Av.Tosun, alanla ilgili Büyükşehir Belediyesinin projesine karşı çıktı.
Bandırma Haberi
Başkan Tosun: Ben yaptım-oldu anlayışına karşıyız..!

Başkan Tosun, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 
"Tarihi binamızda Bandırma Partisi olarak bir araya geldik. Son günlerde gündemimizde olan eski "Askeri Çamlık" için basın açıklaması gerçekleştirdik.
Bugüne kadar Bandırma'ya yatırım yapmayanlar şimdi "Sahil Bandını" düzenlemek için "Askeri Çamlık" üzerine yapılacak projelerden kaynak sağlayacaklarını ifade ediyorlar. Burdan sormak istiyorum; "Askeri Çamlık" olmasaydı Bandırma'ya yatırım yapılmayacak mıydı? "Sahil Bandı" düzenlenmiyecek miydi? Neden "Sahil Bandı" biz istediğimizde bize verilmedi? Hani birlikte yönetim anlayışıyla yönetim yapılacaktı?
Bandırma'da yaşayanları yok sayarak, kentin dinamikleriyle görüş birliğine varmadan, dayatmacı bir anlayışla yatırım yapmaya çalışmak yanlış. Eski "Askeri Çamlık" da yapılacak olan yatırım kamu yararı gözetilerek yapılmalı.
Bizler "ötekileştirilmeye" karşıyız. Bizler kentimize sekiz yıldır yatırım yapılmamasına karşıyız. Bizler 1/1000'lik ve 1/5000'lik planların yapılmamasına karşıyız. Bizler "hep bana" anlayışına karşıyız. Bizler "yaptım, oldu" anlayışına ve dayatmaya karşıyız. Biz Bandırma'nın menfaatlerini korumakla görevliyiz. Daha güzel bir Bandırma için çalışıyoruz. Bu konuda da gerekli mücadeleyi veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz."
Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Tosun:, Ben, yaptım-oldu, anlayışına, karşıyız..!,
Yorumlar
Haber Yazılımı