Başkan Tosun: Kapılarımız her daim açık
Haber
21 Ekim 2022 - Cuma 14:33 Bu haber 1857 kez okundu
 
Başkan Tosun: Kapılarımız her daim açık
19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlama Programı’nda 55 mahalle muhtarı ve aileleriyle birlikte Grand Asya Hotel’de akşam yemeğinde bir araya gelen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun “Muhtarlarımız bir yandan bulundukları mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil edip vatandaşlarımızın kamu kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynarken, bir yandan da kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olmaya devam etmektedirler” dedi.
Bandırma Haberi
Başkan Tosun: Kapılarımız her daim açık

Kapılarımız her daim açıktır


Muhtarların şehre ve vatandaşlara hizmet yolunda belediyenin gören gözü, Bandırmalılara uzanan hizmet eli olduğunun altını çizen Tosun “ Muhtarlarımız; kentimizde yaşanılan her türlü sorunun çözümü için büyük bir fedakârlıkla çalışmalarını sürdüren, yol gösteren bir makamı da temsil etmektedir. Kent genelinde büyük titizlikle sürdürdüğümüz çalışma ve hizmetlerimizde en önemli paydaşlarımızdan olan muhtarlarımıza, belediyemizin kapıları her daim açıktır. Ayrıca muhtarlarımız mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek 55 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz hizmetlerimizin daha verimli şekilde yerine getirilmesi konusunda da önemli bir görev üstlenmektedirler” ifadesini kullandı.

 

-Pandemi döneminde muhtarlarımızla örnek bir çalışma yaptık

Pandemi sürecinde muhtarlarla büyük bir dayanışma içerisinde hareket ederek ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarının altını çizen Tosun “ Yıllardır kentimizin kanayan yaralarından biri olan Ayyıldız, Yeni ve Çalışkanlar Mahallelerimizi derinden etkileyen Genel Ev problemini kökünden çözüme ulaştırarak mahallelerimizin toplumsal anlamda huzura erişmesine ve yeni yatırımlarla tanışmalarına vesile olduk. Kırsal mahallelerimizde tarımı teşvik edici ortak hizmet çalışmaları gerçekleştirerek milli ekonomimizin temeli tarıma verdiğimiz değeri ortaya koyduk. Bugün kentimizin merkezi konumunda değerlendirilen Günaydın Mahallemizin üst yapı çalışmalarını gerçekleştirerek daha modern bir görünüme kavuşmasını sağladık. Çoğunlukla esnafımızın yer aldığı İstiklal Caddesi’nde başlattığımız üst yapı yenileme çalışmalarımızla caddemiz prestij kazanacak esnafımızın yüzü gülecektir. Her mahallemize çocuklarımızın rahat ve güvenle oynayacakları, ailelerin keyifle vakit geçirebilecekleri çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Levent ve Paşabayır mahallelerimizde modern seyir terası çalışmalarımızda sona yaklaştık. Mahalle mahalle, sokak sokak yol yapım bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyor, modern ve konforlu yeni yolları kentimize kazandırıyoruz. Kısacası kırsal-merkez mahalle ayrımı yapmadan eşit ve adil hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırıyor, mahallelerimizin sorunlarına çözüm üretiyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Tosun:, Kapılarımız, her, daim, açık,
Yorumlar
Haber Yazılımı