Belediye Daire Müdürleri 2023 Performans Programı Hazırlıkları Çalıştayı Gerçekleşti
Haber
11 Ağustos 2022 - Perşembe 15:31 Bu haber 2271 kez okundu
 
Belediye Daire Müdürleri 2023 Performans Programı Hazırlıkları Çalıştayı Gerçekleşti
Bandırma Belediyesi olarak düzenlediğimiz 2023 Performans Programı Hazırlıkları Çalıştayları serimizi, 9-10 Ağustos’ta belediyemiz daire amirleri ile gerçekleştirdiğimiz çalışma ile tamamladık. 3 Ağustos’ta Muhtarlar Çalıştayı ve 4 Ağustos’ta Paydaşlar Çalıştayı ile elde ettiğimiz tüm verileri ve Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliği ile düzenlediğimiz memnuniyet anketleri sonuçlarını masaya yatırdık. Stratejik planlamada hangi noktada olduğumuzu, eksiklerimizi, önceliklerimizi, yönettiğimiz gücü detaylıca inceleme fırsatı bulduk.
Bandırma Haberi
Belediye Daire Müdürleri 2023 Performans Programı Hazırlıkları Çalıştayı Gerçekleşti

9 ve 10 Ağustos’ta iki gün boyunca süren Bandırma Belediyesi Daire Amirleri Çalıştayı sonrasında Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun: “Ben yaptım oldu zihniyetinin yol açtığı maddi zararın ve toplumsal moraldeki tahribatın hepimiz farkındayız. Şehir ya da ülke yönetiminde paydaşlarınız, birlikte sorumluluk aldığınız çalışma arkadaşlarınız, yetkili ve vasıflı birimler, basın ve medyaya söz hakkı vermeniz, dinlemeniz ve sonrasında da bilime, hukuka, vicdana göre en doğru kararı vermeniz gerekir. Böylece demokrasiyi kusursuzca işleyen büyük bir mekanizma haline getirir, geleceğe dönük en verimli projeleri hayata geçirir, halka en doğru hizmeti verirsiniz.

 

Bandırma Belediyesi olarak şehir yönetim tarihinde bir ilke imza atarak büyük bir çalıştaylar serisi düzenledik. Muhtarlarımız, kent paydaşlarımız ve son olarak belediyemiz daire amirleri ile oldukça değerli fikir alışverişleri yaptık. Daha önce de söylediğim gibi Bandırma kabına sığmayan bir kent. Yaptığımız bu çalışmaların Bandırmamıza, bölgemize, sevgili çocuklarımıza ve geleceğimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Belediye, Daire, Müdürleri, 2023, Performans, Programı, Hazırlıkları, Çalıştayı, Gerçekleşti,
Yorumlar
Haber Yazılımı