“BİZ 14 MAYIS’TA TARİH YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Haber
17 Mart 2023 - Cuma 23:13 Bu haber 1239 kez okundu
 
“BİZ 14 MAYIS’TA TARİH YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Cumhur Geçici; “Biz 14 Mayıs’ta bir tarih yazmak için yola çıktık. Biz Cumhuriyetin sahibiyiz. Bizi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çıkartmış olduğumuz muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde milletimize ve devletimize hizmet etmek için milletvekilliğine adayım. Bu şehrin çocuğu olarak kentimizin ve halkımızın sesi olmaya devam edeceğim. Dua ve desteklerinizi bekler, tüm arkadaşlarıma bu kutlu yolda başarılar dilerim”
Manşet Haberi
“BİZ 14 MAYIS’TA TARİH YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

 

 

AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Cumhur Geçici AK parti Bandırma İlçe Teşkilatında gerçekleştirdiği basın toplantısında Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Geçici yaptığı açıklamada, “Öncelikle  ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. 2002 yılından beri gönül verdiğim, bir çok kademesinde görev aldığım, canla başla çalıştığım, hizmet ettiğim AK partime, bugün Milletvekili Aday Adayı olarak sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Makine Mühendisliği Alanında Yüksek Lisansımı New York’ta yaptım ve Bu süre içinde hem yüksek lisansımı bitirip, aynı zamanda son 2 yılı satış müdürlüğü olmak üzere 6 seneye yakın satış mühendisi olarak New York’ta çalıştım.Ailemle aldığım karar doğrultusunda 2012’de  “şehrimiz için ne yapabiliriz, ailemiz için ne yapabiliriz” düşüncesiyle ülkeme ve şehrime döndüm.

2014 yılında aktif siyasi hayatıma başladım. O dönem, AK Parti İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu ve Sayın Cemal Öztaylan’ın davetleriyle beraber 2014 yılında AK parti Yönetim Kurulunda görev aldım. Daha sonra sayın milletvekili Sema Kırcı ile çalışarak, yine o dönem ilçe başkanı Alp Bostancı ile beraber çalışarak yönetim kurulu üyeliği ve görevlerinde bulundum. Ve devamında sayın Milletvekilimiz Yavuz Subaşı ile çalışarak AK Parti ilçe başkanı Mehmet Doğan başkanımız ile çalışarak bugünümüze geldik. Bugün partimden AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak bu kutlu yola devam etmek istiyorum.Bugüne kadar Bandırma yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yalnızca siyaset yapmadım. Halkımıza hizmet etmek, onların işlerini kolaylaştırmak, refah düzeylerini arttırmak için gece gündüz çalıştım. Canla başla, ailem ve arkadaşlarımla beraber, siyasi büyüklerimiz ile yapmış olduğum istişareler sonucunda bugün bu kararı almış bulunuyorum.” Dedi.

Cumhur Geçici sözlerinin devamında, “Biz, Milletvekili Aday Adayı olarak asla birbirimizin rakibi değiliz. Olamayız. Bu yol hizmet yarışıdır. Partimizi yüceltme, gücümüze güç katma yarışıdır. Bu hizmet yarışında hepimiz biriz, beraberiz. Nasip olursa aday adaylığım onandığı zaman tüm arkadaşlarımla beraber bu hizmet yolunda davamızı sürdüreceğiz. Ben partimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman emrindeyim. Bizde görev istenmez, görev verilir düsturu hakimdir. Bugüne kadar böyle çalıştım. Sonuç olarak ne olursa olsun bundan sonra da çalışmalarım devam edecek. Bizler Cumhur İttifakı olarak hepimiz aynı ideolojide, hizmet yolunda ilerliyoruz. Farklı kutuplardan olan ve sadece menfaati için bir araya gelen ittifaklar ile bizleri karıştırmayın.

Biz 14 Mayıs’ta bir tarih yazmak için yola çıktık. Biz Cumhuriyetin sahibiyiz. Bizi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çıkartmış olduğumuz muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde milletimize ve devletimize hizmet etmek için milletvekilliğine adayım. Bu şehrin çocuğu olarak kentimizin ve halkımızın sesi olmaya devam edeceğim. Dua ve desteklerinizi bekler, tüm arkadaşlarıma bu kutlu yolda başarılar dilerim” ifadelerinin altını çizdi

 

1983 yılında Erdek Çakıl köyünde doğan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cumhur Geçici, İlkokulu Çakıl’da okudu, Ortaokul ve Lise eğitimimi Bandırma Anadolu Lisesinde tamamladı, 2001 senesinde üniversite sınavlarını kazanarak Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne kaydını yaptırarak 2005 yılında mezun olduktan sonra Yüksek Lisans Eğitimi için Amerika’ya New York’a gitti. Bu süre içinde hem yüksek lisansını bitiren ve aynı zamanda son 2 yılı satış müdürlüğü olmak üzere 6 seneye yakın satış mühendisi olarak New York’ta çalıştı. 2012 yılında doğduğu şehre dönen Geçici evli ve 2 çocuk babası.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: “BİZ, 14, MAYIS’TA, TARİH, YAZMAK, İÇİN, YOLA, ÇIKTIK”,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
“BİZ 14 MAYIS’TA TARİH YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
“BİZ 14 MAYIS’TA TARİH YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
“BİZ 14 MAYIS’TA TARİH YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
“BİZ 14 MAYIS’TA TARİH YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
“BİZ 14 MAYIS’TA TARİH YAZMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Yorumlar
Haber Yazılımı