CHP’den meydanda dev Led ekran yayını
Haber
25 Mayıs 2023 - Perşembe 03:06 Bu haber 1273 kez okundu
 
CHP’den meydanda dev Led ekran yayını
28 Mayıs 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa süre kala Bandırma Belediyesi ve Bandırma CHP ilçe Örgütü organizasyonuyla Cumhuriyet Meydanında dev Led Ekran yayını başladı.
Siyaset Haberi
CHP’den meydanda dev Led ekran yayını

 

28 Mayıs 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa süre kala Bandırma Belediyesi ve Bandırma CHP ilçe Örgütü organizasyonuyla Cumhuriyet Meydanında dev Led Ekran yayını başladı. 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting videolarının yayınlandığı dev ekran vatandaşlar tarafından ilgiyle izleniyor. Gün boyunca yüksek sesle yayınlanan videolar ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarını ilgiyle izleyen vatandaşlar dev ekran karşısında oturabilecekleri yer bulmaya çalışıyor. Kimisi havuz kenarına, kimisi boş bulduğu banka oturarak gün boyunca dev ekranı izliyorlar, seçim sohbetleri yapıyorlar. Bandırma Belediyesinden bir de talepleri olduğunu söyleyen vatandaşlar, ‘Seçim sonrası da yaz mevsimi boyunca dev Led ekran yayını devam etsin, Belediye buralara sandalye koysun, meydana canlılık geldi, bu hizmetten çok memnunuz’ diyorlar.

 

Başkan Tosun, “Montaj değil gerçekler kazansın”

 

‘Tüm gerçekleri vatandaşlarımıza göstermek için Cumhuriyet meydanına Led ekran kurduk” diyen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun vatandaşların mutlaka sandığa gitmelerinin gerektiğini söyleyerek, “Montaj görüntülerin karanlığını, doğrularla aydınlatmak halkımıza karşı borcumuzdur. Televizyon kanalları gerçeklere yer vermiyorsa, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun doğruları karartılıyorsa, tüm gerçekleri vatandaşlarımıza göstermek adına Cumhuriyet Meydanı’nda Led ekran kurduk.  Vatanını seven sandığa gelsin. Montaj değil gerçekler kazansın.  Değerli hemşehrilerim; Bandırmamızda 14 Mayıs’ta sandığa gitmeyen 13 bin vatandaşımız bulunmaktadır. Rakamlar bazen çok şey ifade eder. 1 oydan ne olur deme, vatanını seven sandığa gelsin” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP’den, meydanda, dev, Led, ekran, yayını,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
CHP’den meydanda dev Led ekran yayını
CHP’den meydanda dev Led ekran yayını
Yorumlar
Haber Yazılımı