Çocuklara süt,muhtaçlara temizlik
Haber
07 Kasım 2022 - Pazartesi 11:38 Bu haber 1849 kez okundu
 
Çocuklara süt,muhtaçlara temizlik
andırma Belediyesi, çocukların sağlıklı gelişimine katkı sunmak ve süt üreticilerini desteklemek amacıyla ilçedeki 2-4 yaş grubuna ücretsiz süt dağıtımını sürdürüyor.Bandırma Belediyesi’nin, sosyal belediyecilik anlayışının diğer güzel örneklerinden birini de “Evde Temizlik Hizmeti” projesi oluşturuyor.
Bandırma Haberi
Çocuklara süt,muhtaçlara temizlik

2-4 yaş grubuna ücretsiz süt 

Bandırma Belediyesi, çocukların sağlıklı gelişimine katkı sunmak ve süt üreticilerini desteklemek amacıyla ilçedeki 2-4 yaş grubuna ücretsiz süt dağıtımını sürdürüyor.  Süt dağıtımları iki haftada 1 yapılıyor. Bandırma Belediyesi’nin Bansüt Projesi, çocukların fiziki gelişimlerine katkı sunmak ve daha sağlıklı bir geleceğe kavuşması amacıyla başlatıldı. Bu bağlamda yerel yönetim ayda 6 bin litre yılda ise  toplamda 72 bin litre sütü ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşturuyor.

-Bakıma muhtaçlara temizlik

 

Bandırma Belediyesi’nin, sosyal belediyecilik anlayışının  diğer güzel örneklerinden birini de “Evde Temizlik Hizmeti” projesi oluşturuyor. Proje kapsamında Bandırma Belediyesi yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak temizlik hizmet veriyor.  İlçe sınırları içinde yaşayan ve 65 yaş üstü, engelli ya da ihtiyaç sahibi olan kişiler Bandırma Belediyesince tespit ediliyor.  Yapılan tespitlerin ardından Belediye bünyesinde oluşturulan temizlik ekipleri belirli periyotlarla gittikleri evlerde başta ev içi temizlik olmak üzere, halı yıkama, cam silme, toz alma, mutfak temizliği gibi detaylı ev temizliği yapıyor. Yapılan temizlik ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatları kolaylaştırılıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çocuklara, süt,muhtaçlara, temizlik,
Yorumlar
Haber Yazılımı