DOĞAN; "2023 HEDEFİMİZ İLE TÜM MAHALLELERİMİZDE BİRİZ BERABERİZ"
Haber
27 Aralık 2022 - Salı 13:17 Bu haber 1897 kez okundu
 
DOĞAN; "2023 HEDEFİMİZ İLE TÜM MAHALLELERİMİZDE BİRİZ BERABERİZ"
Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan #Hedef2023 sloganı ile başlatılan kampanyalar hakkında bilgi verdi. Doğan, "Hedefimiz öncelikle 2023 seçimlerinde hem bölgemizde hem de ülkemizde Partimizin gücüne güç katmaktır" dedi.
Bandırma Haberi
DOĞAN;

DOĞAN; "Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 Hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız hem ülkemizde hem de uluslararası arena da ülkemiz adına yapılması gereken siyaseti başarı ile sürdürüyor. Biz de Bandırma İlçe Teşkilatımız ile birlikte her akşam bir mahallemizde olmak üzere 55 Mahallemiz ile yapacağımız Üye Katılım çalışmalarına devam ediyoruz.
 
Halkımızın Ak Partimize katılımı oldukça yoğun, hem mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarda, hem de partimizin önünde açmış olduğumuz standımızda her gün 100'lerce insan gelerek üye oluyor. Dünyanın en büyük siyasi teşkilatı olan Ak Parti ailemiz her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor. Ak Ailemize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı parti binamıza davet ediyoruz." dedi.
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: DOĞAN;, "2023, HEDEFİMİZ, İLE, TÜM, MAHALLELERİMİZDE, BİRİZ, BERABERİZ",
Yorumlar
Haber Yazılımı