DUR DURAK YOK..!
Haber
24 Ocak 2023 - Salı 10:53 Bu haber 1682 kez okundu
 
DUR DURAK YOK..!
Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan,çalışmada sınır tanımıyor.
Bandırma Haberi
DUR DURAK YOK..!

 

DOĞAN, pAZARCI ESNAĞINI  YALNIZ  BIRAKMADI

Esnafın sorunlarını ve dertlerini dinleyen Doğan, “Hükumetimizin Açıkladığı Ekonomik Reformlar ile birlikte çok şükür ki pazarda fiyatlar makul seviyelere geldi. Bundan sonra Enflasyon oranlarımız hızla inmeye devam edecek. Yaşadığımız pandeminin ardından tüm Dünyada var olan Enflasyon sorununu çok şükür günden güne geride bırakıyoruz.” dedi.

DİŞ HASTANESİNE ZİYARET

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve Yönetim Kurulu yeni dönemde sözleşmeleri yenilenen ve görevlerine devam eden Diş Hastanesi Başhekimi Halit Ağdacı ve İdari Mali İşler Müdürü Hüseyin Aycan Eğin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Doğan yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıl yenilediğimiz ve hizmete açtığımız Diş Hastanemizde tüm bu süreci başarılı bir şekilde omuzlayan Başhekimimiz ve Hastane Müdürümüzün yeni dönemde de görevlerine devam edecek olması hem bizim için hem de Bandırma halkı için oldukça önemli. Diş Hastanemiz Bölgemizin yükünü omuzluyor. Günlük 750 – 1000 Hastayı 26 doktorumuz tedavi ediyor. Randevu sisteminde yoğunluk var. Bir çok vatandaşımız randevu alıyor ancak günü geldiğinde gitmiyor. İnşallah doktor sayımızı arttıracak ve bu yoğunluğu azaltacağız.

BAŞKANLARDAN GÜÇ BİRLİĞİ

Ak Parti Bandırma İlçe Başkanları, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Göksel Karlahan tarafından düzenlenen, Önceki Dönem İlçe Başkanları ile Birlik Beraberlik Yemeğinde bir araya geldi.

Yapılan birlik beraberlik yemeğinde konuşan İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “Bizlere Genel Merkezimiz tarafından görev tebliğ edildiğinde görevi kabul eder, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde görevimizi layıkıyla yapar ve bizden sonra gelecek olan arkadaşımıza tecrübelerimiz ile birlikte görevimizi gururla devrederiz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: DUR, DURAK, YOK..!,
Yorumlar
Haber Yazılımı