Erdek'te beklenen sonuç: 7-0
Haber
05 Ekim 2022 - Çarşamba 16:13 Bu haber 2284 kez okundu
 
Erdek'te beklenen sonuç: 7-0
Erdek Ticaret Odası’nın Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimlerde Özlem Sarı ve Turan Gün’ün listeleri yarıştı. Seçimleri Turhan Gün ve ekibi 7-0 kazandı.Seçimlerde Sarı'nın listesine karşı Erdek'te CHP'limler dahil tüm partiler birleşti .
Bölge Haberi
Erdek'te beklenen sonuç: 7-0

Mevcut Başkan Özlem Sarı kendi grubundan çıkamadı. Seçim sonuçlarını gazetemize değerlendiren Turan Gün “ 7 grubun tamamını mavi liste olarak bizler kazandık. Doğrusu bizim için de kent için de önemli bir seçimdi. Kentin tüm paydaşlarıyla birlikte istişare ederek kenti yönetmek istedik. Bu duruşumuz bizim için önemliydi. Bugünkü yapılan seçimler  bu duruşun üyelerimiz, kentimiz tarafından onaylanıp onaylanmama seçimiydi” dedi.

 

-Kazanan Erdek oldu
Gün “Seçim sonuçlarına baktığımızda gerek katılım anlamında gerekse de aldığımız sonuçlar anlamında olsun sadece 7-0 değil aynı zamanda her sandıkta büyük farkla bu seçimi aldık. Kentin bileşenleriyle birlikte hareket etmeyle ilgili üyelerimiz bize olumlu not verdiler. Kentimiz iş dünyasını yönetme anlamında bu çizgimizi devam ettireceğiz. Sonuna kadar da bunu savunacağız. Seçim sonuçları bu kente hizmet etme mesajıdır. Biz bu mesajı tam da böyle algılıyoruz ve herkesin de bu şekilde algılamasını istiyoruz. Seçimleri biz değil Erdek’in duruşu kazandı” ifadesini kullandı.

 

Kazanan şu veya bu parti değil, Erdek'tir.!

 

Turan Gün'üh Erdek Ticaret Odası seçim sonuçlarıyla ilgili beyanlarının tam olarak yaşanan gerçeği ve sonucu yansıtmadığını beyan eden Ticaret Odası üyeleri, Oda seçimlerinde hiçbir üyenin siyasi parti farkı gözetmeden  Erdek'in çıkarlarını gözeterek oy kullandığına dikkat çekerek,' Erdek'in ve Odamızın yakıxımsız yorumlardan ve kixilerin tahakkümünden kurtulması,çıkması gerekiyordu. Oda üyelerimiz bunda birleşerek sonucu tayin etti. AK Partili'CHP'li, MHP'li,İyi Partili birleşti. O nedenle seçimlerde elde edilen sonucu bir partinin kendi lehine yoruklaması gerçeği yansıtmıyor. Sonuçta bir siyasal parti değil,Erdek kazandı."yorumlarında bulunuldu.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erdek'te, beklenen, sonuç:, 7-0,
Yorumlar
Haber Yazılımı