İnce kumpaslara boyun eğdi
Haber
11 Mayıs 2023 - Perşembe 15:22 Bu haber 1413 kez okundu
 
İnce kumpaslara boyun eğdi
CHP'den ayrıldıktan sonra Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylığını açıklamıştı. Henüz adaylığını açıklamadan Muharrem İnce'ye baskı yapan CHP trolleri ve FETÖ'cüler, İnce'nin adaylığını açıklamasının ardından operasyonların dozunu artırdı. Daha önce İnce'nin 'Saray'dan para alıp parti kurduğu' iddiası ortaya atılırken, son olarak montajlanmış bir kasetle Muharrem İnce'nin müstehcen görüntüleri sosyal medayada servis edildi. İnce yaşananların ardından bugün yaptığı basın toplantısında cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. Deniz Baykal'ın da kaseti 6 Mayıs'ta FETÖ'cüler tarafından servis edilmiş, Baykal da 10 Mayıs'ta CHP'nin genel başkanlığından istifa etmişti.
Siyaset Haberi
İnce kumpaslara boyun eğdi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 3 gün kala, Muharrem İnce yaptığı basın toplantısında adaylıktan çekildiğini açıkladı. CHP'den ayrılıp parti kurduğu günden bu yana CHP'lilerin ve FETÖ'cülerin baskı altına aldığı Muharrem İnce, 14 Mayıs cumhurbaşkanlığına adaylığını koymasının ardından hakkında 45 gündür atılan iftiraları tek tek açıkladı.

ÖNCE PARA İFTİRASI ATILDI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin ismini vermeden yaptığı bir açıklamada, 'Saray'dan para alıp parti kuruyorlar' ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine defalarca açıklama yapan İnce, "Biz şu an partide 3 kişiyiz. Buradan herkese sesleniyorum. Gelsinler hesaplarımızı incelesinler. Ben kimseden para almadım." ifadelerini kullanmıştı.

MONTAJ GÖRÜNTÜLERİ SERVİS EDİLDİ
Seçim günü yaklaştıkça İnce'ye operasyonunun dozunu artıran FETÖ'cüler son olarak, montajlanmış müstehcen görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

DENİZ BAYKAL'IN KASETİ DE MAYIS AYINDA YAYINLAMIŞTI
CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal için hazırlanan kaset 6 Mayıs 2010 gecesi bir video paylaşım sitesinde dolaşıma sokulmuş bu olayın ardından 10 Mayıs 2010'da istafa eden Baykal'ın yerine Kemal Kılıçdaroğlu partinin genel başkanı olmuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: İnce, kumpaslara, boyun, eğdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı