İYİ PARTİ İKTİDARINDA GENÇLERİMİZİ UYUŞTURUCUDAN KORUYACAĞIZ
Haber
21 Nisan 2023 - Cuma 05:20 Bu haber 1450 kez okundu
 
İYİ PARTİ İKTİDARINDA GENÇLERİMİZİ UYUŞTURUCUDAN KORUYACAĞIZ
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, Manyas’ı ziyaret etti.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez, Manyas’lılarla bir araya geldi. Vatandaşlar, memleketin durumunu soran ve yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Çömez’e en çok hayat pahalılığından yakındılar.
Siyaset Haberi
İYİ PARTİ İKTİDARINDA GENÇLERİMİZİ UYUŞTURUCUDAN KORUYACAĞIZ

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, Manyas’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez, Manyas’lılarla bir araya geldi. Vatandaşlar, memleketin durumunu soran ve yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Çömez’e en çok hayat pahalılığından yakındılar.

“Her şey çok pahalı.” diyen vatandaşı teskin etmeye çalışan Çömez, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkı beşli çetelere boca ediliyor. Ankara’ya sizin hakkınızı savunmaya gideceğiz.” dedi.

 

“İYİ PARTİ İKTİDARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Manyas’ın mahallelerini gezen Çömez, evladı uyuşturucu batağına düşen bir baba ile karşılaştı. Çömez’den kızının bulunması ve uyuşturucudan kurtulması için yardım isteyen baba, Manyas ve Bandırma’da uyuşturucu kullanımının arttığını ve kızını tedavi ettirmek istediğini söyledi. Çömez, İYİ Parti iktidarında gençlerin uyuşturucu yüzünden zarar görmelerine izin vermeyeceğini belirterek yaşanan durumun bizzat takipçisi olacağını söyledi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, PARTİ, İKTİDARINDA, GENÇLERİMİZİ, UYUŞTURUCUDAN, KORUYACAĞIZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı