Kent Konseyi Başkanları Bandırmada Buluştu
Haber
09 Ağustos 2022 - Salı 15:29 Bu haber 2607 kez okundu
 
Kent Konseyi Başkanları Bandırmada Buluştu
Geçtiğimiz seçimlerde Bandırma Kent Konseyi’nin yönetim kuruluna seçildiği Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulu Toplantısı Bandırma’nın ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Deniz ve hava kirliliği, İzmir’deki asbestli gemi söküm sorunu, müsilaj ve Marmara Denizindeki kirlenme, tarım arazilerinin korunması gibi çevresel ve toplum sağlığını ilgilendiren konulardaki toplantı öncesi Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yönetim Kurulu, Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’a bir ziyarette bulundular. Ziyaret sonrası Başkan Tolga Tosun: “Kent Konseyleri şehirlerin gelişiminde çok önemli bir pozitif güç. Bandırma Kent Konseyi Başkanımız Serdar Polat ile şehrimiz adına oldukça uyumlu çalışmalar ve projeler sürdürüyoruz.
Bandırma Haberi
Kent Konseyi Başkanları Bandırmada Buluştu

Bandırma Kent Konseyimizin de yönetimine seçildiği Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu Toplantısı şehrimizin ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Türkiye’den 11 Kent Konseyi bu toplantı için Bandırma'da buluştu: Ankara Çankaya Kent Konseyi, İstanbul Esenyurt Kent Konseyi, İstanbul Bakırköy Kent Konseyi, İzmir BB Kent Konseyi, İzmir Konak Kent Konseyi, Adana BB Kent Konseyi, Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi, Edirne Kent Konseyi, Tekirdağ Çorlu Kent Konseyi, Muğla Bodrum Kent Konseyi ve elbette Bandırma Kent Konseyi.

 

Bu buluşma şehrimiz ve aydınlık bir Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıyor. Kent konseylerinin değerli başkan ve yönetimlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kendilerine başarılar dileyerek çeşitli hediyeler takdim ettik” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kent, Konseyi, Başkanları, Bandırmada, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı