Kumar ve noter masasında neler yaşanmış neler.!
Haber
18 Nisan 2023 - Salı 09:53 Bu haber 1521 kez okundu
 
Kumar ve noter masasında neler yaşanmış neler.!
Yedili Masa'nın ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin yaşanan tartışmaları anlattı.
Siyaset Haberi
Kumar ve noter masasında neler yaşanmış neler.!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener TV 100'de katıldığı bir televizyon programında 3 Mart tarihinde terk edip 'Kumar ve noter masası' dediği, Yedili Masa'ya 6 Mart tarihinde gerçekleştirdiği jet dönüş gecesinde yaşananları anlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için sunduğu 'yetkili ve etkili' cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifinin masada tartışma yarattığını söyleyen Akşener, "1997'den beri ben de iktidarda yokum. Dolayısıyla somut iş yapmış değiliz biz. Ama bu iki arkadaşımız somut iş yaptılar. Biz sayın Kılıçdaroğlu ve iki belediye başkanıyla uzlaştık. Yetkili ve etkili bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı konuştuk." ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, kendisini masaya döndüren teklife karşı çıktığını ve kalkıp gittiğini söyleyen Akşener, "Sayın Babacan bu iki arkadaşın başkan yardımcılığına itiraz etti. Müzakere ettik, itiraz etti. Sonra arkadaşlarıyla konuştu. Sonuç itibarıyla, geldi ve bu iki arkadaşa Şehircilik Bakanlığı ve Afet Bakanlığı verelim dedi." şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kumar, ve, noter, masasında, neler, yaşanmış, neler.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı