Küreselcilerin hedefinde çocuklarımız var.!
Haber
10 Ekim 2022 - Pazartesi 09:32 Bu haber 2185 kez okundu
 
Küreselcilerin hedefinde çocuklarımız var.!
Berlin’de kreş eğitimi alan çocuklara LGBT dayatması yapılacak. Hedeflerinin 'eşcinsel yaşamın çocuklara anlatılması' olduğunu anlatan şirketin yönetiminde çocuk istismarı savunucusu sosyolog da var. 60 çocuğun kaydı yapıldı.
Dünya Haberi
Küreselcilerin hedefinde çocuklarımız var.!

Mangalar, çizgi filmler, diziler, dijital içerikler; LGBT dayatması hayatın her alanında. Son olarak Almanya'da LGBT bireylere bakım veren kampüse kreş açılacağı öğrenildi. Kurumun müdürü "LGBT bireyler daha görünür olmalı." dedi. Kurumun yönetim kurulunda yer alan Rüdiger Lautmann ise pedofili ile empati yaptığı kitabıyla tepki toplamıştı.

Toplum içinde her geçen gün daha da öne çıkan eşcinsellik ve cinsiyetsizleştirme propagandalarına bir yenisi daha eklendi. Almanya’nın başkenti Berlin’deki Eşcinsel Danışmanlığı adlı şirket, ilkbahar aylarında iki “eşcinsel kreşi”nin açılışını yapacağını duyurdu. Pilot proje olarak dayatılan kreşlerin, şirketin “çok kuşaklı ev projesi” kapsamında kurulması bekleniyor.

 

 

Sözde kreşin içeriğine yönelik açıklama, şirket müdürü Marcel de Groot tarafından yapıldı. Bild gazetesine konuşan de Groot kreşlerde, "eşcinsel yaşamın" nasıl olduğunun anlatılmasını hedeflediklerini söyledi:

“Bu doğrultuda mesela on adet alışılagelmiş çocuk kitabı ve üç adet bir prensin başka bir prens ile evlendiği çocuk kitabı olacak.” Groot, bu sayede çocukların “heteroseksüel olmamaları durumunda kimliklerini açıklamalarını kolaylaştırmak.” istediklerini söyledi.

TAŞIYICI ŞİRKETİN PEDOFİL YÖNETİCİSİ

Groot, Schöneberg semtinde açılması öngörülen kreş için 60 ön kayıt aldıklarını söyledi: “Doğum gününde etek ve toka isteyen erkek çocuğun ebeveynleri bize başvurdu. Çocuklarının burada şimdiye kadar gittiği kreşten daha fazla kabul görmesini istiyorlar.” diye konuştu.

 

 

'ÇOCUĞA ŞEHVET' KİTABI

Çalıştırılacak bakıcılarda aranacak şartın “LGBT destekçisi” olmak olduğunu da söyleyen Groot, çocuk istismarını savunan bir sosyoloğun şirket yönetiminde yer aldığını itiraf etti. Bild gazetesinin haberine göre; Yönetim Kurulu Üyesi Rüdiger Lautmann, 1994 yılında yayımladığı “Çocuğa Şehvet. Bir Pedofilin Portresi” kitabıyla tanınıyor. Hakkındaki iddiaları reddeden Lautmann, kitabı yayımlamadaki amacının pedofil suçlularını anlamak olduğunu savunmuştu. 1997 yılında yayınladığı bir broşür ile de göze çarpan Lautmann'ın 1979 yılında 14 yaş altı çocuklarla cinsel ilişkinin suç kapsamından çıkarılmasını savunduğu belirtiliyor.

'KREŞİN PROFESYONELİ DEĞİL' SAVUNMASI

Lautmann’ın hakkındaki iddialara yönelik açıklama ise Marcel de Groot’tan geldi. Lautmann’ın, kreşin operasyonel faaliyet yürüten kişisi olmadığını öne süren de Groot, “Kreş fikri bizden çıktı.” diye konuştu. Yayımlanan haberin ardından bir açıklama da Berlin Eğitim Senatörlüğünden geldi. Bild’in sorusunu yanıtlayan kurum, “Ortaya çıkan bulgular sonucunda çok yakın bir zamanda kreş alanlarının somut yetki alanlarına yönelik bir kurum şeması edinecek ve arka planını müzakere ederek, ortaklarımızla görüşeceğiz.” ifadelerini kullandı.


BALONDAN 'KABE' YAPTILAR

 

 

LGBT'nin toplumların değerlerini hedef alan eylemlerine geçen gün Almanya'nın Kassel şehrinde bir yenisi daha eklendi. LGBT renkleriyle süslenmiş Kabe'ye benzetilen bir balon yapıldı. Vatandaşlar, bu paylaşımı yapan hesabın kapatılması için kampanya başlattı. Sosyal medyada PixelHelper adıyla yayın yapan bir hesap ise, provokasyonla eş zamanlı olarak, "Kabe'yi, Kur'an'ı ve Hz. İbrahim ile İslâm'ı LGBT'ye göre reforme etmek istiyoruz." ifadeleriyle bir paylaşıma imza atıldı. Hesabın, Instagram tarafından onaylanmış olması ise dikkat çekti.

INSTAGRAM ŞİKAYETLERİ GÖRMEZDEN GELDİ

LGBT aleyhine herhangi bir paylaşım yapılması durumunda kullanıcılara ve sosyal medya hesaplarına sansür uygulayan Instagram'ın, skandala binlerce şikayet gelmesine rağmen adım atmaması da dikkat çekti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Küreselcilerin, hedefinde, çocuklarımız, var.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı