KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
Haber
24 Haziran 2022 - Cuma 16:27 Bu haber 8176 kez okundu
 
KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
Bandırma'da Ofset Gazeteciliğin miladı olan, Bandırma'nın ilk ofset gazetesi"Büyük Bölgenin Büyük Sesi" İlkhaber Gazetesi ve İlkhaber Yayın Grubu Kurucu Sahibi İhsan Kuruoğlu ve N.Can Kuruoğlu'nun oğulları Akbey Kuruoğlu Tümay Torun ile hayatını birleştirerek seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla dünyaevine girdi.
Bandırma Haberi
KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ

Bandırma'da Ofset Gazeteciliğin miladı olan,Bandırma'nın ilk ofset gazetesi,"Büyük bölgenin Büyük Sesi" ilkhaber Gazetesi ve İlkhaber Yayın Grubu Kurucu Sahibi İhsan Kuruoğlu ve N.Can Kuruoğlu'nun oğulları Akbey Kuruoğlu, seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla dünyaevine girdi.

Bandırma ve bölgenin ilk ofset günlük gazetesi İlkhaber'i 15 Aralık 1992 tarihinde yayın hayatına kazandıran ve Radyo İlkhaber'le taçlandıran İlkhaber Yayın Grubu, gerçekleşterdiği çok sayıda sosyal ve kültürel etkinlik ve faaliyetlerle, bilimsel panel ve konferanslarla zenginlik katan iş adamı İhsan Kuruoğlu'nun büyük oğlu Akbey Kuruoğlu ile Torun Ailesinin biricik kızları Tümay, Livatya Park Kır Düğün Salonunda, davetlilerin yoğun katılımı eşliğinde dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahlarını Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun kıydı.

Bandırma Belediye Başkanı Av.Tosun ve eşi Seda Tosun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ın Baş Danışmanı Cemal Öztaylan ve eşi Berrin Öztaylan, Eski Belediye Başkanı Recep Eraydın ve eşi Zerrin Eraydın, Uluslararası Müzik Sanatçısı Hasan Cihat Örter ve eşi, Dijitürk ve Türk Telekom eski yöneticilerinden Çağrı Dönmez, Bangiad Başkanı ve Tügik Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çoban, Bayco Ceo'su Merter Çetiner, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Seçkin Arslan, Edincik Eski Belediye Başkanı Fevzi İpek ve eşi, İşadamı Sadi Bilten, İşadamı Murat Gülmüş, AK Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, genç iş insanları yanısıra kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde gençler doyasıya eğlendiler.

Bu mutlu gecede çocuklarının yanında olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren İhsan Kuruoğlu,  "Ne yazık ki, küçük oğlum İlbey'in nikah ve düğününe katılamamıştım. 1999'da kentimizde FETÖ'cü polislerin,Adliye ile işbirliği içerisinde sahte deliler ve belgelerle,uydurulmuş tapeler ve hukuksal hiçbir gerçeğe ve gerekçeye dayanmayan itham ve iddialarıyla gazeteme, şahsıma, aileme ve çalışanlarıma operasyon yapılarak benim, Ailemin, oğullarımın, çalışanlarımın yılları çalındı,mağdur edildi. Bu operasyon Balıkesir'de FETÖ'cülerin Bandırma'da gerçekleştirdikleri en kirli,en karanlık ve kanlı bir operasyondur. Yerel basını ve kamuoyunu da dezenformasyon ve algı operasyonlarıyla yönlendirip, kullanmış olan FETÖ'cülerin devletin güvenlik güçleri ve yargı eliyle gerçekleştirdikleri operasyonları bugün film gibi izliyoruz.2009'da Bandırma'da bu operasyonu gerçekleştirmiş olan FETÖ'cü polis,savcı ve hakimlerinin 15 Temmuz darbe kalkışmasının bastırılması sonrası  hepsi kamu görevlerinden ihraç edilmiş, kimisi yurt dışına kaçmış,kimisi bugün hala yargı önünde hesap vermekte.. Gazeteci-Yazar Arıcan, 'Lejyon' isimli kitabında Bandırma'da yaşanmış FETÖ operasyonunu tüm yönleri ile yazıp,anlattı. Balıkesir ve Bandırma tarihine artık mal olmuş bu operasyon ve göstermelik yargı süreci ve sonuçlarını  Allah'a havale etmenin yanında elbet günü geldiğinde o günlerde yaşanmışlıkların da zaman içinde anlaşılacağına ve  FETÖ'cülerin gerçek adalet önünde hesap vereceklerine inanıyorum."dedi.

Kuruoğlu "bu mutlu gecede davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran Bandırma Belediye Başkanı Av.Tosun ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ın Baş Danışmanı Cemal Öztaylan, Eski Belediye Başkanı Recep Eraydın, uluslararası Müzik Sanatçısı Hasan Cihat Örter ve eşi, Dijitürk ve Türk Telekom eski yöneticilerinden Çağrı Dönmez, Bangiad Başkanı ve Tügik Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çoban, Bayco Ceo'su Merter Çetiner, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Seçkin Arslan, Edincik Eski Belediye Başkanı Fevzi İpek, İşadamı Sadi Bilten, İşadamı Murat Gülmüş, AK Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, Akbey Kuruoğlu ve eşi Tümay (Torun)Kuruoğlu'nun dost ve arkadaşları genç iş insanları yanısıra bu mutlu gecede  ismini sayamadığım Ailemi ve oğlumu yalnız bırakmayan tüm dostarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: KURUOĞLU, AİLESİ'NİN, MUTLU, GÜNÜ,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
KURUOĞLU AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ
Yorumlar
Haber Yazılımı