MAURİ MAYA’DA TİS GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
Haber
26 Aralık 2022 - Pazartesi 09:32 Bu haber 3492 kez okundu
 
MAURİ MAYA’DA TİS GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI
Mauri Maya işyerinde yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, bugün Balıkesir’de yapılan ilk toplantıyla başladı.
Ekonomi Haberi
MAURİ MAYA’DA TİS GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Fabrika yerleşkesinde yapılan toplantıya sendikamız adına Mustafakemalpaşa Şube Başkanımız Engin Öz, Endüstriyel İlişkiler ve ArGe Uzmanımız Tarık Tekgözli, Endüstriyel İlişkiler Uzmanımız Ahmetcan Taşkent ile işyeri temsilcilerimiz Serkan Kibar ve Cengiz Özgür katıldı.

Toplantıya işveren adına ise Genel Müdür Levent Lutfi Çiftçi, İnsan Kaynakları Müdürü Güzin Taşķın Karaman ve Üretim Müdürü Selim Dalkıran katıldı.

Tarafların karşılıklı toplu iş sözleşmesi süreciyle ilgili dileklerini paylaştığı toplantıda idari maddelerin bir kısmında anlaşma sağlandı. Bir sonraki toplantı önümüzdeki günlerde yapılacak.

KESKİNOĞLU TAVUKÇULUK İLE TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Yeni örgütlendiğimiz kanatlı beyaz et ve yumurta üreticisi Keskinoğlu Tavukçuluk’ta ilk toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, bugün Manisa’da yapılan toplantıyla başladı.

 

Toplantıya sendika adına Genel Başkan Mustafa Türkel, Genel Teşkilatlanma Sekreteri İbrahim Ören, Manisa Şube Başkanı Yavuz Uçkıran, Hukuk Müşaviri Avukat Nilgün Çelik Türkmen, Endüstriyel İlişkiler ve ArGe Uzmanı Tarık Tekgözli ile İşyeri Sendika Temsilcileri Birol Teke, Elvan Bayraktar, Adil Acun, Fatma Taşer, Ümmü Aydın, Kadriye Dikkütük, Kübra Öztürk, Ramazan Daghan ve Yasin Alp katıldı.

Toplantıya işveren adına ise Keskinoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü Mustafa Özdil, Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Aydın, Hukuk Müşavirleri Avukat Serkan Odaman ve Avukat Dr. Ahmet Koyuncu, Lojistik Direktörü Ali Genç, Üretim Direktörleri Ali Bakanay ve Erman Zeytindalı, İnsan Kaynakları (İK) Direktörü Çiğdem Manav ve İK Yöneticisi Burak Baş katıldı.

Tarafların karşılıklı toplu iş sözleşmesi süreciyle ilgili dileklerini paylaştığı toplantıda idari maddelerin büyük çoğunluğunda anlaşma sağlandı. Bir sonraki toplantı önümüzdeki günlerde belirlenecek bir tarihte yapılacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MAURİ, MAYA’DA, TİS, GÖRÜŞMELERİ, BAŞLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı