MHP lideri Bahçeli:Bitiniz mi kanlandı.?
Haber
08 Ocak 2022 - Cumartesi 15:11 Bu haber 2337 kez okundu
 
MHP lideri Bahçeli:Bitiniz mi kanlandı.?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Siyaset ve Liderlik Okulu Sertifika töreninde açıklamalarda bulundu. Siyasetteki 'sokak' tartışmalarıyla ilgili Bahçeli, 'Barışçıl protesto telkiniyle neyin hazırlığı yapılıyor? PKK'ya kulak verirseniz barış diyor, HDP barış diyor, CHP barış sakızı çiğniyor. Be hey densizler barışın sizin lügatınızdaki karşılığını söyleyin de bilelim? Türkiye'den Kazakistan çıkarmayı mı düşünüyorsunuz? Kazakistan'daki olayları izleyince bitiniz mi kanlandı?' dedi.
Türkiye Haberi
MHP lideri Bahçeli:Bitiniz mi kanlandı.?

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:  Şöyle bir geçmişinize bakınız, Anadolu insanının başına gelmedik felaketin kalmadığını göreceksiniz. Buna rağmen Türk milleti zorluklar karşısında yılmamıştır. Çileyi azık etmiş. Yeri gelince halısını dokumuş. Yeri gelince çinisini işlemiş. Yeri gelince okulunu inşa etmiş.

 

Türkiye vatan coğrafyasını sırtında taşımış. Zaman ve mekanın bereketli hamurunda milli manevi değerlerle yoğrulmuştur. Türk milleti vatanı bayrağı ve istikbali için çalışmıştır. İnsana ancak çalıştığının karşılığı vardır. Yozlaşmaktansa yorulmak evladır.

Her kim tarihimizi hor görüyor hiçe sayıyorsa, üstelik geleceğe karamsarlıkla bakıyorsa ona karşı kesinlikle uyanık olun. Çünkü bu tipler kendilerini bizden gösterebilir. Ama hakikatte bizden değildirler. Rant devşirmek için girmedikleri kılık yoktur takmadıkları maske yoktur.

Siyasi ikbal için istismar edemedikleri değer de yoktur. Tartısız teraziyle suyu çekilmiş nehir yatağı gibidirler. Gül bahçemizi güz mevsimine çevirmek amacıyla siyaset sahnemizi boks ringi haline getirirler, fakat üst üste aldıkları yumruklar sonucunda düşmekten kurtulamazlar. Kurnazlık yaptıklarını zannederler, işin kolayına kaçarlar, kestirme yollara müracaat edenler biliniz ki dün vardır bugün vardır yarın da çıkacaktır. 

"ÜZERİMİZE GELMELERİ BU YÜZDENDİR"

Bir zamanlar Batı'ya ihtiyacımız yoktu, bir süre sonra Batı'sız düşünemez hale geldik. Türk Milleti uzun çalışma ve sabır neticesinde kozasından çıkmayı başardı. Türkiye'yi hastalandırmak için kriz, kaos, darbe ve nifak üretimini sahaya süren emperyalizm için hamdolsun deniz bitmiştir. Türk irfanı, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile doğrulmuş, Cumhur İttifakı ile ayağa kalkmıştır. Üzerimize gelmeleri bu yüzdendir.

iyaset demek mecburiyet demektir. Siyaset yoksa savaş söz konusudur. Demokrasiyi ağızlarından düşürmeyen lekeli yüzlere bakınız. Herşeyden evvel milletin iradesine karşı ileri düzeyde hazımsızdırlar.

SİYASETTE 'SOKAK' TARTIŞMASI

Siyaset yapıyor olmanın bir ahlakı vardır. Demokrasiyi dillerinden düşürmeyen lekeli yüzlere bakınız, milletin iradesine karşı hazımsız ve saygısızlardır. 70'ine merdiven dayamış bir akademisyen çıkmış, hükümeti erken seçime zorlamanın yollarını anlatıyor. Sokak diline başvuruyor. Milletimizin seçimi ve tercihini alçakça karalıyor. Barışçıl protesto ile kastedilen nedir? Barışçıl protesto telkiniyle neyin hazırlığı yapılıyor? PKK'ya kulak verirseniz barış diyor, HDP barış diyor, CHP barış sakızı çiğniyor. Be hey densizler barışın sizin lügatınızdaki karşılığını söyleyin de bilelim? Adalet diyorsunuz, hukuk ahkamı kesiyorsunuz, milletin iradesine karşı çıkmak hukuksuzluk, kanunsuzluk, ahlaksızlık değil midir?

Demirtaş teröristtir. Gelin görün ki CHP Genel Başkanı niye cezaevinde tutulduğunu soruyor. Niye olacak... Hain olduğu için, bölücü olduğu için. Zamları, enflasyondaki artışları pekiştirip Türkiye'den Kazakistan çıkarmayı mı düşünüyorsunuz? Kazakistan'daki olayları izleyince bitiniz mi kanlandı?

Kılıçdaroğlu'nun bu söylemi yüz kızartıcı. Kılıçdaroğlu herkesi kendi gibi sanıyor yine çuvallıyor yine faka basıyor. Kılıçdaroğlu korkusundan Türk Lirası diyemiyor bir de pervasızca milliyetçilik taslıyor. Kılıçdaroğlu safi rüzgarsın. Bilmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın.

Milliyetçiliğe girmekten kaçınmalısın. Demirtaş'tan uyarı, PKK'dan ihtarname almaktan kaçamazsın. Biz Türk Lirası'nı her zaman bir bayrak gibi, bir sancak gibi savunduk. Ama sen bunu anlayamazsın. Şerefi 1 dolar olan şerefsizlerle aynı gemidesin.

"SOKAĞA DÖKÜLSENİZ NE YAZAR?"

Kılıçdaroğlu 'sokağa dökülmeyeceğiz' diyor. Bırak bu beylik lafları. Sokağa dökülseniz ne yazar dökülmeseniz ne yazar. Sandık diyorsanız 2023 yılının haziran ayını bekleyeceksiniz. Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklar. Siyaset kültürümüzü provoke etmeye çalışanlara feda edilecek bir vatanımız, israf edilecek tek bir insanımız olmadığını herkes kafasına sokmalıdır.

KAZAKİSTAN'DAKİ OLAYLAR

Dost ve kardeş ülke Kazakistan'da alev alan sokak eylemlerini ve gösterilerini dikkatle takip ediyoruz. Türk Devletleri Teşkilatı'nın yapmış olduğu açıklamayı çok değerli buluyorum. Türkiye olarak Kazakistan'ın her zaman yanındayız. Biriz, beraberiz, kardeşiz. Aynı milletin evlatlarıyız.

Kazakistan petrol ve gaz ihracatı ile bölgenin en önemli ekonomik güçlerindendir. Bu ülke geniş maden kaynaklarına sahiptir. Sadece yapılan zamlardan dolayı sokak gösterilerine tezahür ettiğini söylemek akıl tutmasıdır. Tuzak üzerine tuzak kurarak Türk birliğini kırmaya çalışıyorlar. Allah'ın izni ile başaramayacaklar. Bir kere yükselen bayrak bir daha inmeyecektir. İhtiyacımız olan şey denge, ölçü ve soğukkanlılıktır. Bugünü derinlemesine yorumlamalıyız. Bütün yalanların maskesini yırtacağız, doğruda uzlaşacağız. Tefekkürü hayatımızdan eksik etmemeliyiz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, lideri, Bahçeli:Bitiniz, mi, kanlandı.?,
Yorumlar
Haber Yazılımı