MUTLU Ailesi'nin MUTLU günü
Haber
19 Temmuz 2022 - Salı 22:45 Bu haber 6320 kez okundu
 
MUTLU Ailesi'nin MUTLU günü
Gönen’in tanınmış sevilen işadamı(Gönen Ticaret Borsası Başkanı) İbrahim & Ömür Mutlu’nun sevgili oğulları Mehmet Mutlu Gönen’in saygın ailelerinden Atilla & Berna Erkoyuncu’ nun biricik kızları Akile Erkoyuncu bir birlerine söz verdiler ailelerinde verdiği onay ile Sevgi, Saygı ve anlayışla temelini attıkları beraberliği sonuna dek sürdürmeye karar verdiler..
Son Dakika Haberi
MUTLU Ailesi'nin MUTLU günü

 
Mutlular Gönen Termal Yıldız Otel Bahçesinde yapılan Nişan töreninde yüzükleri takan Balıkesir Ak Parti Milletvekili Yavuz Subaşı evliliğin temeli olarak atılan bu yüzükleri bana layık gören Mutlu ve Erkoyuncu ailesine teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi nişan hem onların geleceğinin temeli olacak. Hem de her iki aileyi de birbirine bağlayan akrabalık köprüsünün temeli olacak. Mehmet ve Akile’ye bir ömür boyu bir birlerine sadakatle bağlanmalarını dileyerek sizlerin huzurunda takıyor ve iki alyansı bir birlerine bağlayan kurdeleyi mutluluğun bir açılışı olarak kesiyorum hayırlı uğurlu olsun Allah mesut etsin dedi. 
 
Gece ilk olarak Gencer Savaş ve Orkestrasının hareketli parçaları ile başlanıldı.
 
Mehmet Mutlu & Akile erkoyuncu’ nun evliliğe ilk adım attıkları Nişan töreninde sahne alan Türk Sanat Müziği’nin en beğenilen şarkılarıyla dinleyenleri mest eden Sibel Can, hareketli parçalarıyla coştururken, sahne performansı ile de göz kamaştırdı. Sibel Can, seslendirdiği "Adını dağlara yazdım" şarkısını kendisini izlemeye gelen binlerce hayranıyla hep bir ağızdan seslendirdi. Sibel Can nişanlılara bir ömür boyu mutluluklar diledi .
 
Mutlu & Erkoyuncu ailesinin mutlu gecesinde Balıkesir Ak Parti Millet vekili Yavuz Subaşı, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Manyas Kaymakamı Koray Çelik, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ,Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ,seven dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadılar ve genç nişanlı Mehmet & Akile çiftine mutluluklar dilediler.
 
Akile Erkoyuncu & Mehmet Mutlu’nun Nişan Töreninde ev sahipliği yapan İbrahim – İsmail Mutlu kardeşler, Geceye Katılım Gösteren tüm konuklar ile tek tek ilgilendiler. Konukların masalarına giden İbrahim ve İsmail Mutlu kardeşler, misafirler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
Mutluluğa ilk adımın atıldığı geceye son noktayı aile fertlerinin toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.
 
Haber:Hüseyin Efe
Kaynak: Editör:
Etiketler: MUTLU, Ailesi'nin, MUTLU, günü,
Yorumlar
Haber Yazılımı