SARI NET KONUŞTU; "BALIKESİR KAZANACAK"
Haber
08 Mayıs 2023 - Pazartesi 03:38 Bu haber 1256 kez okundu
 
SARI NET KONUŞTU; "BALIKESİR KAZANACAK"
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı Bandırma ve bölgede gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafla, sanayiciyle ve iş insanları ile bir araya gelerek Bandırma, Manyas ve Balıkesir’in sorunlarını dinledi. Sarı, BANSİAD’ın başkanlığında Yükselen Şehir Bandırma Platformu’nun düzenlediği toplantıya katılarak iş dünyasının taleplerini de dinleyerek çözüm önerileri getirdi.
Siyaset Haberi
SARI NET KONUŞTU;

 

CHP  Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı Bandırma ve bölgede gerçekleştirdiği ziyaretlerde   esnafla, sanayiciyle ve iş insanları ile bir araya gelerek Bandırma, Manyas ve  Balıkesir’in sorunlarını  dinledi. Sarı, BANSİAD’ın başkanlığında Yükselen Şehir Bandırma Platformu’nun düzenlediği toplantıya katılarak iş dünyasının taleplerini de dinleyerek çözüm önerileri getirdi.

CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker, İlçe Yöneticileri, Belediye Başkanı Tancan Barcin, önceki dönem Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve partililerle birlikte merkezdeki esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Serkan Sarı, “-Vatandaş, merkezin en büyük sorununun doğalgaz olduğunu dile getirdi. Bizler de ‘Sana Söz’ Manyaslı hemşehrim diyerek bu sorunu iktidarımızda kökten çözeceğimizi bir kez daha vurguladık. Programımızın devamında Manyas’ımızın kırsal mahalleleri; Eskimanyas, Boğazpınar, Kulak, Eskiçatal, Tepecik, Çamlı’yı ziyaret ettik. Buradaki hemşehrilerimiz köy hayatının bittiğinden, köyde kimselerinin kalmadığından yakınarak göç sorununa dikkat çekti. Gördük ki çoğu kişi farklı yerlere göçmüş. Manyas bunu hak etmiyor! ‘Sana Söz’ diyerek çıktığımız bu mücadelede Manyas’ı güzel yarınlarla buluşturacağız.’’ şeklinde konuştu.

CHP’li Serkan Sarı konuşmasının devamında;

“-Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı iktidarında kırsal mahallelerimizi korumak, kalkındırmak, refaha kavuşturmak asli görevimiz olacaktır. Emekçimiz, alın terinin karşılığını misliyle alacaktır.” ifadelerini kullandı.

İŞ DÜNYASININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BANSİAD)'ın Başkanlığında, Yükselen şehir Bandırma Platformunun organize ettiği iş dünyası buluşmasına katılan CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Bandırma'nın çözüm bekleyen sorunları ile ilgili iş dünyasıyla fikir alışverişinde bulundu, çözüm önerileri getirdi. Toplantıya, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Belediye Meclis Üyesi ve Balıkesir Milletvekili adayları ile birlikte katılan Sarı,’’ Bandırmamızın ihtiyaçlarını, sorunlarını masaya yatırdık. İş dünyasından gelen talepler doğrultusunda iktidarımızda gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi anlattık. Bandırma’ya hak ettiği yatırımları en kısa sürede getireceğiz. Bandırma kalkınacak, Bandırma'lı kazanacak, Balıkesir kazanacak" dedi.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SARI, NET, KONUŞTU;, "BALIKESİR, KAZANACAK",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
SARI NET KONUŞTU;
SARI NET KONUŞTU;
SARI NET KONUŞTU;
SARI NET KONUŞTU;
SARI NET KONUŞTU;
Yorumlar
Haber Yazılımı