SEBEPLİ’DE BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU OLDU
Haber
08 Eylül 2022 - Perşembe 17:23 Bu haber 2087 kez okundu
 
SEBEPLİ’DE BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU OLDU
Gönen Belediyesi tarafından bu sene yeni Er Meydanı’nda 28’ncisi düzenlenen Ulusal Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinde, Ali Gürbüz ile final müsabakası yapan Orhan Okulu kazanarak başpehlivan oldu.
Bölge Haberi
SEBEPLİ’DE BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU OLDU

Gönen Er Meydanında gerçekleştirilen güreşlerde Kırpınar’ın ünlü pehlivanları kıyasıya mücadele etti.

 

Orhan Okulu, İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Ekrem Yavuz, Ertuğrul Dağdeviren, Tanju Gemici, Faruk Akkoyun, Ali Rıza Kaya, Hüseyin Gümüşalan ve farklı derecelerde toplamda 600 pehlivan kol bağladı.

 

  1. Ulusal Sebeplili Hüseyin Pehlivan Güreşleri güreş severlerden yoğun ilgi gördü.

 

Güreşleri, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda güreş sever izledi.

 

Güreşlerde Final müsabakasında Ali Gürbüz ve Orhan Okulu arasında kıyasıya bir mücadele yaşanırken finale adını yazdıran ve 28. Ulusal Sebeplili Hüseyin Pehlivan Güreşleri başpehlivanı Orhan Okulu oldu.

 

Dereceye giren başpehlivanlara ödülleri, Gönen Kaymakamı Dr Arslan Yurt ve Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve protokol tarafından takdim edildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SEBEPLİ’DE, BAŞPEHLİVAN, ORHAN, OKULU, OLDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı