Siyasilerin mi Kılkışlı'nın başarısı mı!?
Haber
16 Ağustos 2022 - Salı 12:37 Bu haber 2629 kez okundu
 
Siyasilerin mi Kılkışlı'nın başarısı mı!?
Oda Başkanı Mehmet Kılkışlı'nın 10 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Bandırma Ticaret Odası seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıklaması sonrası Oda başkanlığına aday olacaklarını dile getiren Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak adaylık konusunda uzlaşmaya vardı. Ticaret Odası'nda dönüşümlü başkanlık yaşanacak.
Bandırma Haberi
Siyasilerin mi Kılkışlı'nın başarısı mı!?

Mavi liste seçimlere Adem Yılmaz başkanlığında girecek. Diğer aday Bahadır Çolak ise Adem Yılmaz’ın yönetiminde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. 2 yıl sonra Adem Yılmaz görevini Bahadır Çolak’a bırakacak. Adem Yılmaz, Oda seçimlerini kazanmasının Bandırma Belediye Meclis Üyeliğinden istifa edecek.

 

-Odada dönüşümlü başkanlık dönemi

Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak, bu gün bir kafede düzenledikleri ortak basın toplantısında, Meclis Üyesi aday listesini kamuoyuyla paylaştılar. Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak açıklamasında, kırgınlıkları oluşmaması için böyle bir karar aldıklarını, bu süreçteki katkılarından dolayı Mehmet Kılkışlı’ya, Metin Yalçınkaya’ya, Hüseyin Baş’a, Ahmet Edin’e teşekkür ettiler. Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak tarafından hazırlanan ortak Meclis Üye listesinin toplumun değişik kesimlerinden oluşması ise dikkat çekiyor.

-Yılmaz’ın meclis listesi

Adem Yılmaz’ın Meclis listesi;  1’inci grup Recep Akay, Hüseyin Yıldırım, 2’inci grup Osman Lafçı, Ceyhun Yıldırım, 3’üncü grup Bahadır Çolak, Metin Şener, Fatih Ataç, 4’üncü grup Ayhan Atik, Cevahir Çakmak, Hayrettin Dağ, 5’inci grup Mehmet Özbay, Alper Sargın, 6’ıncı grup İbrahim Bakır, Fevzi Karakaş, 7’inci grup Aydinç Aydemir, Ozan Akdoğan, 8’inci grup Adem Yılmaz Ali Şengül, 9’uncu grup Sönmez Bekdemir, Levent Oral, 10’uncu grup Mehmet Doğan, Volkan Kuş, 11’inci grup Tümay Özbeyli, Bayram Özdemir, 12’inci grup Selen Karabıyık, Erol Rüzgar, 13’inci grup Armağan Ergüzeloğlu, Harun Özder, 14’üncü grup Orhan Can, Nuri Varlık, 15’inci grup Ali Kozlucalı, Ertan Demirkapı, Hüseyin Uz, 16’ıncı grup Funda Dedeoğlu, Bilgen Süngü, 17’inci grup Harun Algül, Sinan Çalım,Çağrı Aldemir,18’inci grup İlkay Yücebilgiç ve Ertekin Demirkol’dan oluştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Siyasilerin, mi, Kılkışlı'nın, başarısı, mı!?,
Yorumlar
Haber Yazılımı