Soylu ,ABD ajanını açıkladı!
Haber
09 Mayıs 2023 - Salı 09:48 Bu haber 1266 kez okundu
 
Soylu ,ABD ajanını açıkladı!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin içindeki ajanlarla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Ünal Çeviköz CHP'nin içindeki Amerika'nın ajanıdır. Bu yüzden kimsenin sesi çıkmaz." dedi.
Siyaset Haberi
Soylu ,ABD ajanını açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Gazeteciler Süleyman Soylu'ya Ünal Çeviköz'ün "Türkiye, Kıbrıslı Türklerin iç işlerine karışmamalı. Adaya yönelik çözümü adadaki iki toplum bulmalı. Aynı şekilde Atina da Rumların iç işlerine karışmamalı." sözlerini sordu. Soylu soruya böyle yanıt verdi:

"Ünal Çeviköz CHP'nin içindeki Amerika'nın ajanıdır. Bu yüzden kimsenin sesi çıkmaz. Asli görevi Amerikan tezlerini orada savunmakla görevlidir ve asli görevi de budur." 

 

 

AMERİKA'NIN TÜRKİYE'DEKİ MÜSTEMLEKE VALİSİ

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Soylu burada da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Soylu, "Büyükelçilere adam gönderdi. Gönderdiği adamı da söyledim. Ünal Çeviköz diye bir adam gönderdi. Bugün 'Kıbrıs meselesine Türkiye karışmamalı' diyor. Amerika'nın Türkiye'deki müstemleke valisi olarak atadığı o adam, o edepsiz, bugün diyor ki 'Kıbrıs meselesine Türkiye karışmamalı.' Diyor ki, 'Terör devleti orada kurulmalı' diyor." ifadelerini kullandı.

“ADAM AJANLIK YAPIYOR”

"14 Mayıs'ta sadece biz bir rey atıp Tayyip Erdoğan'ı seçmeyeceğiz, bunların hesabını da soracağız Allah'ın izniyle." diyen Soylu, şunları kaydetti:

 

 

"Onu bir büyükelçiye gönderdi. Dedi ki 'Biz altılı masada bunları kaydettik, konuştuk ama bunları nasıl yapmanız lazım gelir?' Ya adam ajanlık yapıyor. Bir ülkenin büyükelçisine gidiyor. Sonra o ülkenin bakanı buraya geldi, içişleri bakanı. O içişleri bakanına dedim ki 'Bakın, sizin büyükelçiniz bir halt işliyor, Türkiye'nin iç siyasetine karışıyor. Bunlar eskidendi, biz buna müsaade etmeyiz ve biz bunu bütün Türkiye ile bütün dünyayla paylaşırız. Ya yaptığınızdan geri adım atın ya Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden özür dileyin ya da bu ne yaptığını bilmeyen bu adama haddini bildirin.' Şimdi şunu söyleyeyim, hiçbirisi çıkıp da görüşmedi diyemiyor."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Soylu, ,ABD, ajanını, açıkladı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı