Tolga Tosun: "Kentimiz Türkiye'nin aydınlık yüzü olacaktır"
Haber
02 Nisan 2024 - Salı 01:03 Bu haber 646 kez okundu
 
Tolga Tosun: "Kentimiz Türkiye'nin aydınlık yüzü olacaktır"
2019 ‘da göreve geldiği günden bugüne Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çıktığı yolda bir çok hizmet ve başarıya imza atan Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, Dursun Mirza ve Ahmet Akın’ı tebrik ederek “Sosyal Belediyecilik bayrağı şehrimizde dalgalanmaya devam edecek.” dedi.
Siyaset Haberi
Tolga Tosun:

2019 ‘da göreve geldiği günden bugüne Sosyal Belediyecilik anlayışıyla  çıktığı yolda bir çok hizmet ve başarıya imza atan Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, Dursun Mirza ve Ahmet Akın’ı tebrik ederek “Sosyal Belediyecilik bayrağı şehrimizde dalgalanmaya devam edecek.” dedi.


5 yıllık  Görev süresini tamamlayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Bandırma Belediye Başkanı olarak seçilen Dursun Mirza ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Akın’ı sosyal medya hesabından tebrik etti. Başkan Tosun, yaptığı paylaşımda şunları söyledi;
“Bugün gerçekleşen yerel yönetim seçimlerinde kazanan amasız ve fakatsız sıkı sıkıya sarıldığımız demokrasi olmuştur. Yurttaşlık görevini yerine getiren halkımız Türkiye genelinde yeni bir siyasi iklim yaratılması kararını net bir şekilde sandıklara yansıtmıştır. Bu vesileyle; üyesi olmaktan büyük gurur duyduğum partimizin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı kazandıkları demokrasi zaferi neticesinde tebrik ediyorum. Sosyal Belediyecilik bayrağı şehrimizde dalgalanmaya devam edecek, kentimiz aydınlık Türkiye’nin yüzü olacaktır.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tolga, Tosun:, "Kentimiz, Türkiye'nin, aydınlık, yüzü, olacaktır",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Tolga Tosun:
Yorumlar
Haber Yazılımı