UYGUR. ESNAF ODALARINI VE ESNAFI ZİYARET ETTİ
Haber
21 Kasım 2021 - Pazar 15:42 Bu haber 2617 kez okundu
 
UYGUR. ESNAF ODALARINI VE ESNAFI ZİYARET ETTİ
AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, yoğun Ankara mesaisinin ardından Balıkesir’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerine AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı ile başlayan Milletvekili Uygur, teşkilat mensuplarıyla güncel konular ve çalışmaları hakkında istişarede bulundu.
Bölge Haberi
UYGUR. ESNAF ODALARINI VE ESNAFI ZİYARET ETTİ

 

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği, Balıkesir Çerçici Manifaturacı ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası, Balıkesir Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası ve S.S. Balıkesir Esnaf  ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Milletvekili Uygur, Hasanbaba Çarşısı ve Hisariçi Mahallesinde esnafla ve vatandaşlarla selamlaşıp, hayırlı bereketli kazançlar diledi.

Ziyaretleri ile ilgili olarak Milletvekili Uygur; “ Esnaf ve sanatkâr odası başkanlarımızla ve esnaflarımızla bir araya gelmekten memnuniyet duydum. Esnafımızın taleplerini dinleyerek beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz, esnafımızın bu süreci en az hasarla atlatması için büyük bir gayret içerisindeyiz.” dedi.

Pandemi sürecinde  “İstikrarın ve büyümenin devamı için; İstikrar Kalkanı Paketi, Esnaf Destek Paketi, İşe Devam Desteği, Kısa Çalışma Ödeneği ve Temel İhtiyaç Desteği gibi önlemlerle AK Parti hükümetinin bütün bakanlıklar ve yetkili bütün kurumlarıyla esnafın ve vatandaşın yanında olduğunu ifade eden Milletvekili Uygur ;  “AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her zaman halkımız ve esnafımızın ihtiyaçlarına ve taleplerine eğilen bir anlayışla hareket ettik ve etmeye devam ediyoruz. Üzerimize düşen her konuda esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de esnaf odalarımızla istişare ederek bütün yetkili kurumlarımızla esnaflarımızın koşullarını iyileştirme noktasında gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Bizler seçimden seçimde değil yılın her günü vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır. El ele gönül gönüle vererek hep birlikte şehrimizi ve ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: UYGUR., ESNAF, ODALARINI, VE, ESNAFI, ZİYARET, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı