Yeniden Refah’ta bir istifa daha!
Haber
07 Eylül 2024 - Cumartesi 17:01 Bu haber 316 kez okundu
 
Yeniden Refah’ta bir istifa daha!
Partisinden seçilen belediye başkanlarının peş peşe istifaları üzerine konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘10-15 kişinin gitmesi veya gelmesi hiçbir şey değiştirmez’ dedi.
Siyaset Haberi
Yeniden Refah’ta bir istifa daha!

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde iki il belediye başkanlığı, 33 ilçe ve 14 belde belediyesini kazanmıştı. Ancak bu “başarı” uzun ömürlü olmadı. Seçimlerin üzerinden beş ay geçerken, partide önemli ayrılıklar yaşandı. Bu istifalara bugün bir yenisi daha eklendi.

 

Sivas’ın Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Ali Aydemir, belediye meclis üyeleriyle birlikte Yeniden Refah’tan istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydemir, şu ifadeleri kullandı:

“En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkanı olarak şahsım ve belediye meclis üyelerim de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Belediyemize bağımsız olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Partisindeki peş peş istifalarla ilgili ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan açıklama geldi. Ankara’da düzenlenen İl Başkanları toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Erbakan, "10-15 kişinin gitmesi veya gelmesi herhangi bir şeyi değiştirmez. Her gün bin tane üye, ayda 30 bin insanın katılımıyla yolumuza devam ediyoruz. Önemli olan milletin gönlündeki yerinizdir. Milletimizin teveccühü, oy oranımız artıyor, onlar ise kar topu gibi eriyorlar" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeniden, Refah’ta, bir, istifa, daha!,
Yorumlar
Haber Yazılımı