Zamlı bekçi maaşı ne kadar olacak? Bekçi nasıl olunur?
Haber
24 Mayıs 2024 - Cuma 15:13 Bu haber 665 kez okundu
 
Zamlı bekçi maaşı ne kadar olacak? Bekçi nasıl olunur?
Bekçi maaşlarının 48 bin TL olacağı tahmin edildikten sonra bekçi nasıl olunacağı araştırılmaya başlandı. Peki nasıl bekçi olunur? Bekçi olma şartları neler? Bekçi maaşları ne kadar? Bekçi alımı şartları neler?
Ekonomi Haberi
Zamlı bekçi maaşı ne kadar olacak? Bekçi nasıl olunur?

Bekçi maaşlarının 48 bin TL'ye çıkacağı tahmini öğrenildikten sonra birçok genç tarafından nasıl bekçi olunacağı araştırılmaya başlandı. Peki nasıl bekçi olunur? Bekçi olma şartları neler? Bekçi maaşları ne kadar? Bekçi alımı şartları neler?

 

BEKÇİLER NEREDE ÇALIŞIR?

 

EGM bünyesinde mahallelerde çalışmak üzere istihdam edilen bekçiler, kendilerine verilen bölgenin güvenliğinden sorumludur. Asayiş ve güvenliği sağlayan bekçiler polislere bağlı olarak İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri bünyesinde görev yapmaktadır.

BEKÇİ MAAŞI NE KADAR?

Zamlı bekçi maaşı ne kadar olacak? Bekçi nasıl olunur?

Bekçi maaşının Temmuz ayında gelmesi beklenen yüzde 20'lik zamla birlikte 45 bin liranın üzerine çıkması ve 48 bin lira civarında olması bekleniyor.

KADIN BEKÇİ ALIMI VAR MI?

 

EGM kadrolarında kadın bekçi bulunuyor ancak bekçi alımı ilanlarında sadece erkek bekçi alımı yapılıyor. Kadın adaylar, kadın bekçi alımı yapılmasını da istiyor.

BEKÇİ ALIMI ŞARTLARI NELER?

KPSS'siz en az lise mezunu bekçi alımı için başvurular hemen hemen her sene alınıyor. Erkek adaylar arasından askerlik yapanlar başvuru yapabilir. 2024 yılı bekçi alımı başvurusu henüz başlamadı. Önümüzdeki günlerde bekçi alımı başvuru duyurusunun gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Zamlı, bekçi, maaşı, ne, kadar, olacak?, Bekçi, nasıl, olunur?,
Yorumlar
Haber Yazılımı