Ada Güngör için köklerimizde iyilik var
Haber
29 Kasım 2021 - Pazartesi 13:47 Bu haber 3342 kez okundu
 
Ada Güngör için köklerimizde iyilik var
Bandırmaspor ve Belediye’nin, lösemi teşhisi konulan Ada Güngör’e uygun donör bulunması için başlatılan kampanyaya ilişkin destek çağrısında bulunması üzerine Kızılay Şube Başkanlığı, daha önce 30 Kasım olarak açıkladığı kan ve donör bağışını 2 Aralık 2021 tarihine kadar uzattı.
Bandırma Haberi
Ada Güngör için köklerimizde iyilik var

Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Kızılay Bandırma Şube Başkanı Halil Özümit “Lösemi teşhisi konulan Ada Güngör’e uygun donör bulunması için başlatılan kampanyayı 30 Kasım olarak planlamıştık. Ancak Bandırmaspor Kulüp Başkanlığı ve  Belediyenin kampanyaya destek çağrısı sonrasında yoğunluğun fazla olacağını ön görmekteyiz. Bunun için daha önce 30 Kasım olarak kamuoyuna açıkladığımız kampanyayı 30 Kasım-2 Aralık 2021 tarihleri arasında yapacağız” dedi.

 

Kampanyada her hangi bir aksaklığın yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını dile getiren Özümit, pandemi döneminde kampanyaya destek verecek vatandaşların uzun süre kuyrukta beklememesi için personel sayısının da arttırıldığını sözlerine ekledi. Hatırlanacağı üzere, Bandırmaspor uygun donör kampanyasını sosyal medya hesabından, “Ada Güngör için köklerimizde iyilik var” sloganıyla kamuoyuna duyurmuş, taraftarlardan da kampanyaya destek vermelerini istemişti.

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Ada, Güngör, için, köklerimizde, iyilik, var,
Yorumlar
Haber Yazılımı