Anlaştılar ve Bandırma kazandı.!
Haber
04 Ağustos 2022 - Perşembe 13:38 Bu haber 3148 kez okundu
 
Anlaştılar ve Bandırma kazandı.!
Çevre ,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ'nin Bandırma'ya 100 konutluk projesinin gerçekleşmesi için Bandırma AK Parti Meclis üyeleri ele Başkan Tosun anlaştı.10 konutun yapılacağı mülkiyeti belediyeye ait 91 dönümlük arazı TOKİ'ye devredildi.
Bandırma Haberi
Anlaştılar ve Bandırma kazandı.!

Belediye Başkanı Tolga Tosun’u makamında ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Toplu Konut İdaresi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan bin 100 konutluk proje için alan konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve bu konuda yerel yönetimden destek istediklerini dile getirdiler.

 

Görüşmenin ardından konuyu  akşam yapılacak Belediye Meclis Gündemine getireceklerini dile getiren Belediye Başkanı Tolga Tosun, mülkiyeti belediyeye ait olan 91 dönümlük alanın toplu konut yapılması için bedelsiz olarak TOKİ tahsis edileceklerini söyledi. 

Başkan Tosun,konu ile ilgili sosyal  paylaşımında şöyle dedi:

"Toplu Konut İdaresi tarafından Bandırmamıza 1100 konutun yapılacağı alanı hazineye devrettik. Yine Bandırma ailesi olarak hareket ettik ve kazanan Bandırma oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ortak akılla hareket ettiğimiz sürece hepimiz kazanan olacağız. Bandırmamıza hayırlı olsun."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Anlaştılar, ve, Bandırma, kazandı.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı