Aydın: Federasyonu göreve çağırdı
Haber
16 Ocak 2022 - Pazar 13:35 Bu haber 2801 kez okundu
 
Aydın: Federasyonu göreve çağırdı
Bandırmaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Özer Aydın, Menemenspor maçında yaşanan olaylarla ilgili gazetecilere açıklama yaptı.
Spor Haberi
Aydın: Federasyonu göreve çağırdı

Aydın açıklamasında “Başkanımız Onur Göçmez ve yönetimde bulunan arkadaşlarımız bize gösterilen yerde maçı izlemek için oturduk. Sağımızda ve solumuzda Menemenspor taraftarları vardı. Maçın başından itibaren sözlü saldırılara ve küfürlere maruz kaldık. Ardından bulunduğumuz bölgeye girilmeye çalışıldı. Güvenlik güçlerinin bize saldıranları oradan uzaklaştırılması gerekirken protokoldeki yöneticilerimize müdahale etti. Bandırmaspor Başkan Vekili Adem Yılmaz ve yönetici arkadaşımız Emre Bahadır’a biber gazlı müdahale oldu. Yakın mesafeli müdahaleden etkilenen yöneticilerimiz kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez olayların büyümesini önlemek ve yaşananlara tepki olarak yöneticileri ile birlikte stadı terk etti” dedi.

-Aydın, Federasyonu göreve çağırdı

 

Bu olaylar sonrası Bandırmaspor olarak bir takım sorulara cevap aradıklarını dile getiren Aydın “Bize ayrılan yere neden Menemenspor taraftarı alındı? Güvenlik güçlerinin bizi saldırılara karşı koruması gerekirken yöneticilerimiz neden biber gazı yedi? Taraftarların stada girişinde bir ihmal var mı? Bu taraftarlar Pasolig kartı ile mi girdi ve eğer öyleyse bu kişilere ne yapılacak?” diye sordu. Aydın, “TFF birimlerini göreve de çağırıyor, Bandırmaspor’a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bu tür olayların Türk futbolunda olmasını istemiyoruz. Olayların araştırılması ve bir daha yaşanmaması için Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve çağırıyoruz” ifadesini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Aydın:, Federasyonu, göreve, çağırdı,
Yorumlar
Haber Yazılımı