Bandırma Belediyesinden: 2023 Performans Program Hazırlıkları Çalıştayı
Haber
04 Ağustos 2022 - Perşembe 13:20 Bu haber 2248 kez okundu
 
Bandırma Belediyesinden: 2023 Performans Program Hazırlıkları Çalıştayı
Bandırma Belediyesi şehir yönetim tarihinde bir ilke imza atarak, tüm şehir paydaşlarının katılımıyla; 2023 Performans Program Hazırlıkları Çalıştayı düzenledi. 03-04 Ağustos tarihlerinde Grand Asya Otel’de gerçekleşecek çalıştayın ilk gününde Bandırma’nın 55 mahallesinin muhtarlarıyla bir araya gelindi.
Bandırma Haberi
Bandırma Belediyesinden: 2023 Performans Program Hazırlıkları Çalıştayı

Çalıştay; Bandırma tanıtım ve belediye hizmetlerinden oluşan video ile başladı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un açılış konuşmasının ardından Onyedi Eylül Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen; muhtarlar, paydaşlar, halk memnuniyet anketlerinin sonuçları paylaşıldı. Beş ayrı gruplara bölünen muhtarlar; belediyeden beklentileri, Bandırma’nın genel sorunları, kırsal ve merkez mahallelerin ihtiyaçları, gelecek ile ilgili projeler konusunda yaptıkları ortak çalışmanın sunumunu yaptılar. Sunumların sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tolga Tosun: “Başkan olarak seçilmeden önce bir söz vermiştim ‘Birlikte yöneteceğiz’ demiştim. Seçildikten sonra da her fırsatta şehrimizdeki tüm paydaşlarımızla bir araya gelerek görüşmelerde bulunduk. Bugün, Bandırma şehir yönetiminde bir ilke imza atıyoruz. Şehrimizin geleceğine birlikte karar vermek adına; Bandırma Belediyesi 2023 Performans Programı Hazırlıkları Çalıştayına başladık. Bu ölçekte bir katılımla gerçekleşen çalışmayı ilk kez düzenlemekten dolayı gururluyuz. Çalıştayın ilk gününde 54 güzide mahallemizin siz değerli muhtarlarıyla bir aradaydık. Görüşleriniz tüm detaylarıyla kaydedildi. Çalıştay sonuçları titizlikle incelenecek, raporlaştırılacak ve en doğruya birlikte ulaşacak, birlikte yöneteceğiz. Katılımınız ve değerli katkılarınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sabah 09:30’da başlayan çalıştayda 12:15’te öğle arası verildi. 13:30’da başlayan ikinci bölümle çalıştayın ilk günü 16:00’da sona erdi. 4 Ağustos Perşembe günü de STK, meslek odaları, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve diğer tüm şehir paydaşlarıyla çalıştayın ikinci gün çalışması yapılacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma, Belediyesinden:, 2023, Performans, Program, Hazırlıkları, Çalıştayı,
Yorumlar
Haber Yazılımı