Bandırmaspor Yönetiminden bir dizi önemli karar
Haber
25 Kasım 2022 - Cuma 12:48 Bu haber 1738 kez okundu
 
Bandırmaspor Yönetiminden bir dizi önemli karar
Bandırmaspor 24 Kasım 2022 tarihinde Yönetim Kurulu toplantısında bir dizi karar alarak,Kulüp Başkanı Onur Göçmez'e Onursal Başkanlığına getirirken, Kulüp Başkan Vekilliğine Gürel Soylu'yu getirdi
Spor Haberi
Bandırmaspor Yönetiminden bir dizi önemli karar

24 Kasım 2022 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar;
 
1. Tüzüğümüzün 5. maddesini yerine getirmeyen üyelere sosyal medyada, ulusal ve yerel basında, sms kanalı ile defaatle yapılan tüm duyurulara rağmen görevlerini yerine getirmeyen 209 üyenin Genel Kurul Üyeliği feshedilmiştir. Konu ile ilgili gerekli bilgileri 
 0 266 721 47 84 nolu telefon numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.
 
2. Yeni spor yasasına göre tüzüğümüzün revize edilmesi ve tüzükte belirtildiği üzere Olağan Genel Kurul toplantısı için ilk toplanma 17 Nisan 2023 olarak belirlendi. Gerekli toplanma sağlanamaz ise ikinci toplantı 24 Nisan’da yapılacak. Tüm Genel Kurul Üyelerinin katılımı önem arz etmektedir.
 
3. Yönetim Kurulu’nun önerisi ve tüm Yönetim Kurulu’nun onayı ile mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Onur Göçmez’e Bandırmaspor Onursal Başkanlığı görevi verilmiştir. 
Onur Göçmez mevcut Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanında Onursal Başkanlık görevini de sürdürecektir.
 
4. Başkan Vekiliğine Gürel Soylu getirilmiştir. Asbaşkanlar Bilgen Süngü, İbrahim Ozan Tüm, Özel Aydın, Cihan Yılmaz, Onur Çon, Salih Soner Koçoğlu, Erol Rüzgar, Mustafa Der olmuştur. 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırmaspor, Yönetiminden, bir, dizi, önemli, karar,
Yorumlar
Haber Yazılımı