Büyükşehir,cafedin sonra restoran sektörüne de girdi
Haber
23 Eylül 2022 - Cuma 10:11 Bu haber 1916 kez okundu
 
Büyükşehir,cafedin sonra restoran sektörüne de girdi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki FIRANTAŞ, Kazdağları’nın eteğinde Güre Avcılar Bölgesi’ndeki eski zeytin depolama binasını restore ederek Fırıntaş Körfez Kafe Restoran olarak hizmete açtı.
Bölge Haberi
Büyükşehir,cafedin sonra restoran sektörüne de girdi

 1250 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 10 bin 516 metrekarelik alana sahip yeni  Kafe Restoran, 1962 yılında Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından zeytin depolaması amacıyla inşa ettirildi. Bina ve arazisi bundan sonra FIRINTAŞ Restoran olarak hizmet verecek.

 

VAKIFLARDAN KİRALANDI

Büyükşehir Belediyesi, 29 yıllığına Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı binayı 6 ay önce restore ettirmeye başladı. FIRINTAŞ Genel Müdürü Oktay Akbaba, yeni mekanın yaz-kış FIRINTAŞ’ın zengin mutfağı ve uygun fiyatı ile hizmet vereceğini, özel günler için ızgara çeşitleri imkanı sunulacağını söyledi. Akbaba,  “Doğası ve bol oksijeni ile eşsiz, dünyaca ünlü Kazdağları’nın eteğinde otantik bir ortamda çok güzel bir restoran açtık.  Tüm  tesislerimizde vizyonumuz, hijyen, temizlik, güler yüzlü hizmet ve vatandaşlara konfor sağlayarak çalışmak. Daha fazla özen, Fırıntaş’ta standarttır” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Büyükşehir,cafedin, sonra, restoran, sektörüne, de, girdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı