DERİSAY Gönen OSB'ye taşındı
Haber
28 Kasım 2021 - Pazar 14:46 Bu haber 3236 kez okundu
 
DERİSAY Gönen OSB'ye taşındı
Gönen Deri Sanayicileri ve Karma İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde sahipliğini Abdullah Duran’ ın yaptığı DERİSAY fabrikasının açılışı yapıldı.
Ekonomi Haberi
DERİSAY Gönen OSB'ye taşındı

Beraberinde Milletvekili Yavuz Subaşı ile birlikte Gönen Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulunan Vali Şıldak, Anadolu Etap Meyve Paketleme Tesisi ve Gelner Jelatin Gıda Üretim İşletmesinde incelemede bulundu. Programına devam eden Şıldak, yapımı ve donatımı Bandırma ve Gönen Organize Sanayi Bölgeleri tarafından üstlenilen Jandarma Karakolu’nun inşaat alanında inceleme yaptı. İnşaatın yapım aşamaları hakkında bilgi alan Şıldak, karakolun bölgenin güvenliği noktasında konumu itibariyle önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti. Huzur ve güvenliğin temini için karakol binasının şimdiden bölgeye hayırlı olmasını diledi.


Vali Şıldak daha sonra Gönen Organize Sanayi Bölgesinde üretime başlayan iş adamı Abdullah Duran'ın sahibi olduğu Derisay Modern Deri İşletmesinin açılış programına katıldı. AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Ak Parti Gönen ilçe Başkanı Merve Üncük İşgüden'in eşlik ettiği açılışta konuşan Vali Şıldak, tesisin Gönen Organize Sanayi Bölgesinin daha da gelişmesine vesile olacağını dile getirerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Gönen İlçe Merkezinde faaliyet gösteren deri işletmelerinin OSB alanındaki yerlerine taşınmalarının İlçe için son derece önemli olduğunu belirtti.  Gönen İlçesi programında Paşaçiftlik Mahallesini ziyaret eden Vali Şıldak mahalle kahvehanesinde ilgiyle karşılandı. Milletvekili Yavuz Subaşı ile birlikte vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Şıldak, mahallelinin sorunlarını ve isteklerini dinledi.

 

26-11-2021/foto . MUSTAFA YAMANER

Kaynak: Editör:
Etiketler: DERİSAY, Gönen, OSB'ye, taşındı,
Yorumlar
Haber Yazılımı