Doğan,CHP'li Belediyeleri algı ve manipülasyon yapmakla eleştirdi.
Haber
18 Ocak 2022 - Salı 00:45 Bu haber 2968 kez okundu
 
Doğan,CHP'li Belediyeleri algı ve manipülasyon yapmakla eleştirdi.
CHP’li Belediyelerin katı atık bedellerinin belirlenmesi ve tahakkuklaştırılmasında topu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi atmasına AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan’dan sert tepki geldi. Doğan yaptığı açıklamasında, CHP’li Belediyeleri algı ve manipülasyon siyaseti yapmakla suçladı.
Siyaset Haberi
Doğan,CHP'li Belediyeleri algı ve manipülasyon yapmakla eleştirdi.

Katı atık bedellerini her ilçe kendi belirliyor

 

İlçe belediyelerinden gelen evsel katı atık toplama bedelleriyle ilgili tarifelerin Balıkesir Büyükşehir Meclisi tarafından bir bütün olarak değerlendirilerek tüm grupların temsilcilerinin bulunduğu Tarife Komisyonuna havale edildiğini dile getiren Doğan “ Tarife Komisyonu rapor hakkındaki görüşünü oybirliği ile alarak Büyükşehir Belediye Meclisine sunmuştur. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 10 Haziran 2021 tarihli birleşiminde her ilçe için ayrı ayrı oylama yaparak ilimize bağlı 20 ilçe için evsel katı atık toplama işlemleri için bir tarife belirlemiştir. Mecliste yapılan karar oylamaları tıpkı tarife komisyonu görüşünde olduğu gibi oybirliği ile alınmıştır” dedi.

Trajikomik bir durum

Doğan “Bahse konu Meclis toplantısında ayrıca katı atık bedelleri altışar aylık olarak tahakkuk edilmesine yönelik karar alınmıştır. Buna göre Ocak/Haziran dönemi tahakkuklarının son ödeme tarihi 30 Kasım,  Temmuz/Aralık dönemi tahakkuklarının son ödeme tarihi ise takip eden yılın 31 Mayıs tarihi olarak belirlenmiştir. Tüm bu gerçekler ortadayken CHP’li Belediyelerin hiçbir şeyden haberleri yokmuş gibi, katı atık bedelleri ve tahakkuklaştırılması konusunda topu Balıkesir Büyükşehir Belediyesine atması trajikomiktir. Her zaman olduğu gibi CHP’li belediyeler algı ve manipülasyon siyaseti yapmaktadır. Onlar algı ve manipülasyon siyaseti yapadursunlar biz hizmet ve hizmet üretmenin siyasetini yapmaya edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Doğan,CHP'li, Belediyeleri, algı, ve, manipülasyon, yapmakla, eleştirdi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı