Gönen'de şahane etkinlik:Bisiklet Festivali.!
Haber
01 Ağustos 2022 - Pazartesi 16:29 Bu haber 2140 kez okundu
 
Gönen'de şahane etkinlik:Bisiklet Festivali.!
Gönen ilçesinde Gönen Belediyesi ve Gönen Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde ilçede bu yıl 2. gerçekleştirilen üç gün sürecek Bisiklet Festivali başladı.
Bölge Haberi
Gönen'de şahane etkinlik:Bisiklet Festivali.!

Nail Gönenli Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen açılış töreninde Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi ve İzmir Pedallarımın Altında Bisiklet Derneği Başkanı Metin Çelik ile birlikte katılımcı bisiklet severleri selamladılar.

 

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz açılış töreninde yaptığı konuşmasında ”Öncelikle ilçemize hepiniz hoş geldiniz, pandemi nedeniyle ilkini yapıp iki yıl mecburi ara verdiğimiz Bisiklet Festivalinde sizleri tekrar görmekten çok mutluyum. İlçemiz ve bölgemiz bisiklet kullanımına çok uygun bir şehir. Üç gün boyunca çeşitli parkurlarda gerçekleştirilecek olan festivalimizde tüm katılımcılara şimdiden keyifli sürüşler diliyorum. Dernek Başkanımız Metin Çelik’e ve Sebile Cumhur Küçükakın’a katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

 

210 kişinin pedal çevireceği ve üç gün sürecek olan festival toplamda 126 km’den oluşuyor. Parkur; Keçeler, Çınarlı, Üçpınar, Hacıvelioba, Gönen Şehir Merkezi, Gündoğan, Dereköy, Sarıköy, Ulukır, Denizkent, Güneşli, Balcıdede, Balcı, Ekşidere, Gönen Barajı, Kumköy, Muratlar, Karaağaçalan, Bakırlı turu ile son bulacak.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gönen'de, şahane, etkinlik:Bisiklet, Festivali.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı