Gönen,Haluk Levent ile coştu
Haber
08 Eylül 2022 - Perşembe 17:20 Bu haber 2122 kez okundu
 
Gönen,Haluk Levent ile coştu
Gönen ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında 14. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivalinde Haluk Levent sahne aldı. Geçtiğimiz yıl Covid-19 testi pozitif çıktığı için konseri iptal olan ve bu yıl da pozitif olan Haluk Levent, bu kez Gönen’deydi.
Bölge Haberi
Gönen,Haluk Levent ile coştu

Gönen’de dün gece muazzam bir kalabalık önünde Gönen Yıldız Meydan’da sahne alan Haluk Levent, hareketli parçaları, harika sahne performansı ve sahneden inerek seyirciler ile olan diyaloglarıyla geceye damga vurdu.

 

 

Gönen’i çok sevdiğini ifade eden sanatçı Haluk Levent, “Gönen’e geçen yıl gelememiştim bu yıl da son anda gelebildim. Gönen’i sevmemin en büyük sebebi yardımcım Gönenli. Alanı dolduran siz sevenlerim ile buluştuğum için çok mutluyum” dedi.

 

 

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ise, “Bizim için önemli olan Haluk Levent’in sağlığı, eğer bu yıl da konser iptal olsaydı gelecek yıla bakacaktık. Gönenliler adına size çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

Başkan Palaz, Haluk Levent’e isminin yazılı olduğu Gönen Belediyespor forması, çiçek ve iğne oyası tablosu hediye etti.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan sanatçı Haluk Levent’in konserini Gönen, Biga, Bandırma, Manyas gibi çevre ilçelerden binlerce kişi izledi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gönen,Haluk, Levent, ile, coştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı