MİLLETVEKİLİ UYGUR SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Haber
28 Kasım 2021 - Pazar 13:02 Bu haber 2456 kez okundu
 
MİLLETVEKİLİ UYGUR SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, yoğun Ankara programı sonrası Balıkesir’de çalışmalarına devam etti.
Bölge Haberi
MİLLETVEKİLİ UYGUR SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Programına Bigadiç Belediyesi ziyaret ederek başlayan Milletvekili Uygur, Belediye Başkanı İsmail Avcu, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, Belediye Başkan yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bigadiç’te yaptıkları çalışmaları istişare etti.

 

ETİMADEN ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN GURURU

 

Etimaden Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğünü ziyaret eden Milletvekili Uygur, hem işletme müdürü Osman Zengin hem de işçilerle sohbet ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Ziyareti ile ilgili olarak Milletvekili Uygur ; “ Etimaden, Ülkemizin ve bölgemizin gururu.  Bor ise dünyanın en değerli madenlerinden biri. Dünyanın bor kaynaklarının 73’ü ülkemizde bulunuyor. Ülkemiz Bor’u işleyerek Savunma sanayi başta olmak üzere Tarım, Temizlik, Metalurji, Seramik, Ahşap Koruma, Cam, Yalıtım, Tekstil Tipi Fiberglass, Sağlık , Enerji gibi birçok farklı sektörde kullanılmasını sağlıyor.  Etimaden ülkemizin kaynaklarını ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak için kullanan önemli kurumlarımızdan biri. Bigadiç’imizde bu işletmenin faaliyetleri hem şehrimize ve bölgemize hem de ülkemize büyük katkı sağlıyor.” diye konuştu. 

 

HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ

 

İskele Mahallesi’nde Bor Beldesi İskele Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği'ni Ziyarete eden ve hem dernek üyeleriyle  hem de İskele Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Uygur  “  İskele Mahallesinin kadınları da erkekleri de hem çok maharetli hem de sosyal yardımlaşma noktasında önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor. Dayanışma amaçlı kurulan bu tür dernekler kültürel mirasın yeni nesillere aktarılması noktasında da büyük önem taşıyor. Bizlerde bu tür derneklerimizi ziyaret edip hemşehrilerimizle sohbet etmekten ve onların yaptıkları faaliyetleri desteklemekten mutluluk duyuyorum. Hem dernek başkanı Bülent Kayış ve dernek üyelerine hem de mahalle sakinlerimize güler yüzlü misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Dere Çerkes Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Uygur tek tek herkesle sohbet edip taleplerini ve beklentilerini dinledi.

 

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

Akşam da AK Parti İvrindi İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Vefa programında kuruluştan bugüne teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Vefa buluşması ile ilgili olarak  “ Bizi ve ülkemizi güçlü kılan vefa duygumuz, gönül bağımız. Biz büyük bir aileyiz.  Ülkemizin sırtı yere gelmesin diye bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti mensupları olarak aynı hedefe doğru büyük bir azim ve kararlılıkla yürüyoruz. İlk hedefimiz 2023 seçimleri. Tüm şer güçler karşımıza dikilse de dimdik ayaktayız. Birliğimizin ve ittifakımızın gücüyle, alnımızın akıyla yine birinci parti olacağız. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. “ dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MİLLETVEKİLİ, UYGUR, SAHA, ÇALIŞMALARINA, DEVAM, EDİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı