Mirza: Benim dolaylı dolaysız hiçbir gazeteyle ilgim yok!
Haber
24 Kasım 2021 - Çarşamba 13:38 Bu haber 2731 kez okundu
 
Mirza: Benim dolaylı dolaysız hiçbir gazeteyle ilgim yok!
Bandırma Belediyesi eski Başkanı Dursun Mirza, şahsının matbaa satın alarak,şirket kurup, gazete çıkarttığı ve gazetenin imtiyaz sahipliğini üstlenerek, çalışanlarıyla Noter üzerinden sözleşme yaptığı yönündeki tüm iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Basın camiasına girmek yönünde bugüne kadar hiçbir düşüncem olmadı" dedi.
Bandırma Haberi
Mirza: Benim dolaylı dolaysız hiçbir gazeteyle ilgim yok!

Bandırma Belediyesi eski Başkanı Dursun Mirza, gazetemize yaptığı açıklamada, Bandırma'da ya da Balıkesir'in herhangi bir ilçesinde yayınlanan her hangi bir gazeteyle dolaylı veya dolaysız  hiçbir ilişkisinin bulanmadığını ve bu konuda yayınlanmış haberlerin ya da gündeme taşınan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

 

Mirza: Ne matbaa satın aldım ne de gazete çıkartıyorum..!

 

Eski başkan Mirza, şöyle dedi:

 

" Bandırma Belediyesi'nin bir kurumunda yaşandığı iddia edilen  ve yargıya taşınmış talihsiz ve üzücü bir olayla ilgili yaşananları her Bandırmalı gibi ben de üzülerek takip ettim. Susurluk merkezli ve Kentimizde yayınlanmaya başlayan Velhasıl gazetesi'nin ne kurucusu ne de imtiyaz  sahibiyim. Ne benim ne de arkadaşlarımın söz konusu gazetenin  kurucusu şirket ve yönetimiyle  dolaylı veya dolaysız hiçbir ilişkisi bulunmuyor.Merak eden, Ticari Sicil'den araştırıp,öğrenebilir.Ayrıca,kişi olarak basın camiasına girmek, gazete çıkartmak gibi bugüne kadar  hiçbir düşünceye sahip olmadım. Herkes anladığı ve bildiği işi yapmalı.Benim, matbaa satın aldığım,insanlarla Noter üzerinden antlaşmalar yaptığım iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Bu iddialarla ilgili şahsımı arayan gazeteciler de oldu ve ilişkimin olmadığını her zaman söyledim. Ayrca,bir iş kuracak ya da bir gazete çıkartacaksam, neden ve niçin gizli kapaklı yapayım. Beni tanıyanlar iyi bilirler ki. ben gizli kapaklı iş çevirecek bir adam değilim. Bu benim mizacıma ters"dedi.

 

Mirza: Bandırma Belediyesi gözbebeğimizdir..!

 

Bandırma Belediyesi eski Başkanı Mirza, "Ben, yıllarca üyesi olmaktan onur duyduğum CHP'de meclis üyeliği yanı sıra belediye meclisinde grup  sözcülüğü,ilçe başkanlığı yapmış,belediye başkan yardımcılığı yanı sıra 2014-2019  yılları arasın da belediye başkanlığı görevlerini üstlenmiş bir kişiyim. Siyasi yaşamımda hiçbir makama da seçilmeden gelmedim. 2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde yine partimden belediye başkanlığına aday adayı oldum ve bu süreçte  yaşadığımve bizzat tanık olduğum kimi olumsuzluk ötesi çirkinlikler nedeniyle kimi sert tepkiler vererek, kızgınlığımı, öfkemi dışa vurdum. Ama seçim bitti ve bir partili olarak,partimden  belediye başkanı seçilmiş ve yıllarca partide ve belediye bünyesinde birlikte çalıştığımız Tolga Tosun'u ilk tebrik edip,kutlayan isimlerden biri ben oldum.Siyasi bilgi,birikim ve deneyimlerimi her zaman paylaştım.Onun makamında başarılı olması hem partimin hem de hepimizin başarılı olması anlamına geliyor. Görev yapmış veya yapmakta olan her belediye başkanı ile geçmiş dönemlerde bu görevi yapmış belediye başkanları arasında kıyaslama olablir. Bu siyasetin doğasında vardır ama kendi adıma konuşmam gerekirse, bunu çirkinleştirecek ve gözbebeğimiz olan Bandırma Belediyesi'ne zarar verecek, incitecek  hiç bir çaba ve yeltenişin içerisinde olamam. Bu tür yakıştırmaları da hoş karşılamam zaten mümkün değil."dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mirza:, Benim, dolaylı, dolaysız, hiçbir, gazeteyle, ilgim, yok!,
Yorumlar
Haber Yazılımı