Şov bitti sert ve amansız gerçeğe dönelim
Haber
07 Mart 2023 - Salı 09:41 Bu haber 1511 kez okundu
 
Şov bitti sert ve amansız gerçeğe dönelim
Nihat Genç yazdı…
Siyaset Haberi
Şov bitti sert ve amansız gerçeğe dönelim

Milletin kafasında AKP bitmiştir bir mucize olmazsa AKP seçimi çoktan kaybetmiştir!

 

Millet, Kılıçdaroğlu’nu ve Altılı Masa’yı sevdiği için değil, MİLLET, AKP gitsin kararını vermiştir, gerisine şimdi bakacağız!

Milletin bir büyük deprem ve siyasi yangın telaşında ayrıntıya bakacak hali de yoktur ve milletin kararı bizim de kararımızdır, AKP bitecektir, bitmiştir!

Gelelim artık konuşacağımız amansız acı gerçeklere!

 

İçinde tek bir Cumhuriyetçi vatansever barındırmayan Altılı Masa’yı Türk Milleti’nin onaylaması içine sindirmesi mümkün değildir!

Hayal görmeyin!

Altılı masanın altısı da özerklikten-bölücülükten yana!

Altısı da tarikatlardan ve Anayasa’dan Türk Milleti’nin çıkartılmasından yana.

Altısı da toprak bütünlüğümüze ve Türk Milleti’ni ayakta tutan anayasanın giriş maddelerine karşı!

Şov ve algı birkaç güne sönüverir, asıl krizin Akşener değil, Cumhuriyet’e bağlı kitlelerin inadı olduğuna şahit olacaksınız!

Hadi yapın anketlerinizi, AKP’nin kesinlikle gitmesine karar vermiş kitleler ‘özerklikten’ mi yana Cumhuriyet’ten mi yana!

Kendinizi kandırmayın!

Tam tersine AKP gidecek kararını vermiş milletimiz şeksiz şüphesiz Cumhuriyet’ten yana!

Ve Cumhuriyet’ten yana bu büyük kitlenin Altılı Masa’da karşılığı hiç yok!

O halde bu komediyi piyasaya süren kim?

Altılı değil yetmiş masa da olsa Türk Milleti cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına karşı, Seyit Rızalar’a Babacanlar’a Davutoğulları’na şeyh ve tarikatlara karşı amansız ve eyvallahsız gözünü karartıp direnecektir!

An itibariyle önce AKP gitsin endişesiyle gözünün kararmış olmasına bakmayın, daha çok filmler dönecek!

AKP’ye muhalif cephe yüzde yüz imanla toprak bütünlüğünden ve Cumhuriyet’ten yanadır, yangından kaçırmaya çalıştığınız mal, malınız değil Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasıdır, gücünüz yetmez! Davutoğlu’nun Babacan’ın kurtaracağı memleketin ta …….!

Anketlerinizi burada yapın bakalım, millet, tarikatlardan ve özerklikten mi yana yoksa Altılı Masa’nın deklare ettiği etnik kimlik özerklikten mi yana?

Aksine, AKP’nin sert İslamcı siyaseti Türk Milleti’ni Cumhuriyet değerlerinin vazgeçilmez beka sorunu olduğu konusunda bilinçlendirmiş ve uyandırmıştır!

Anket yapın bakalım, Türk Milleti, Altılı Masa’nın özür dileyip baş tacı yaptığı Fetösünü, Süleymancısını, PKK’lısını, Şeyh Sait’ini ve tarikatları mı destekliyor yoksa Cumhuriyet değerlerini mi?

Beka meselesi Cingöz Recai anketçilerin işi değil vatan meselesidir!

Altılı Masa’nın bu saatten sonra asıl rakibi AKP değil Cumhuriyet cephesidir!

Cumhuriyet cephesi zırnık geri bir adım atmayacaktır!

İşbirlikçi siyasete bir gün dahi nefes almasına izin vermeyecektir!

AKP’yi olduğu gibi Fetöcüleri Babacanları Davutoğullarını ve bölücüleri asla affetmeyecektir!

Altılı Masa Cumhuriyetçileri kovarak dışlayarak kendini dar bir alana kilitlemiştir! Asıl büyük direniş cephesi muhalif TV’ler ve anketçiler marifetiyle ihanet kastıyla Altılı Masa’nın dışına atılmıştır!

Cumhuriyet cephesi Çanakkale’dir!

İngilizler akıllılık etti Çanakkale cephesini fazla zayiat vermeden terk etti ancak Almanlar akıllılık edemedi ve Marne cephesinde Almanya tarihinin o güne kadar en büyük kayıplarını verdiler, ey Altılı Masa siz de akıllılık edin!

Çanakkale’yi kazandığımız halde I. Dünya Savaşı’nda neden kaybettik?

Çünkü İngiliz ve Fransızlar I. Dünya Savaşı’nın merkez cephesi kabul edilen kilitlenmiş cephe Marne’yi kazanmıştır!

I. Dünya Savaşı’nın en kanlı cephesi olan ve I. Dünya Savaşı’nın kaderini belirleyen Paris yakınlarında (demir ve kömür madenleri:) MARNE cephesidir!

Marne cephesi insanlık tarihinin en kanlı cephesidir, dört yıl sürmüştür ve 3 milyon insan ölmüştür ve cephenin adı tarihe: KİLİTLENNİŞ CEPHE olarak geçmiştir!

KİLİTLENMİŞ CEPHE’Yİ Altılı Masa’ya hatırlatırım, Almanlar Kilitlenmiş Cephe Marne’den dört yıl boyu yüz metre dahi ileri adım atamadı!

Kilitlenmiş, çünkü, dört yıl savaşta Fransızlar Almanları cephenin bir km.lik dar alanından ileri çıkmasına izin vermemiştir!

İnsanlık dışı kimyasal bombaların dahi kullanıldığı kilitlenmiş cephe Fransız ve İngilizlerin galibiyeti Almanya’nın teslim olmasıyla savaş sona ermiştir!

(Savaş karşıtı Batı Cephesinde Değişen Bir Şey Yok (romandan uyarlanan) filmi, işte bu kilitlenmiş cepheyi anlatır!)

Akademisyenler, medya siyasiler KİLİTLENMİŞ CEPHE’yi kasıtla görmezden geliyor, oysa amansız gerçek: Türkiye’de sımsıkı KİLİTLENMİŞ CUMHURİYET CEPHESİ ayakta ve teyakkuzdadır, ey Altılı Masa, kilitlenmiş cumhuriyet cephesinden tek adım dışarı atamayacaksınız!

Cumhuriyetçilerle işbirlikçi Fetöcüler PKK’lılar tarikatçılar ve bölücüler karşısında zırnık geri adım atmayan Cumhuriyet Cephesi ‘kilitlidir’ geçemezsiniz!

Cumhuriyet’e ve toprak bütünlüğüne kilitlenmiş cepheyi algıyla anketçiyle işbirlikçi muhalif kanallarıyla aşmanız mümkün değildir, milyonları aşamazsınız, kendinize gelin!

Bir daha hatırlatalım, KİLİTLENMİŞ CEPHE muhalif kadrolar ve seçmen ve Altılı Masa arasındadır!

Uykunuzdan algınızdan uyanın, Altılı Masa’nın liderleri ve deklare ettikleri hain metinler Fetöcüler ve PKK’yla ve dış güçlerle istihkam ettikleri Altılı Masa’dan bir adım olsun dışarı çıkamayacaktır!

Türkiye’nin bekası ve varoluş savaşı, Cumhuriyetçilerle Altılı Masa arasında gerçekleşecektir!

Her geçen gün Cumhuriyetçi seçmeni ve kadroları görmezden gelemeyeceklerini ve bu kilitlenmiş cepheyi asla aşamayacakları satılmış kafalarına dank edecektir!

Tarikatlara ve Anayasa’dan Türk Milleti’ni çıkartmak gibi ve özerklik gibi  ihanetten geri dönmedikçe, ey millet, Altılı Masa’nın bir milim ileri adım atamayacağına şahit olacaksınız!

Almanya’nın Marne cephesinde inadı Almanya’nın sonunu getirdi ve dünya savaşlarında tek cephede en çok asker kaybedilen yer oldu ve Almanya teslim oldu sonra İmparator kaçtı ve sonra 14 yıl iç karışıklıklar yaşayıp ülkeyi Hitler’e teslim ettiler!

İnad etmeyin!

Amansız siyasi gerçekleri Türk Milleti’ni aptal yerine koymayın!

Davutoğlu Babacan maşallahlı boncuklar verip Türk Milleti’nin elinden anayasasını alıp toprağını bölebileceğinizi sanıyorsunuz!

Kilitlenmiş cepheyi aşmanın tek yolu toprak bütünlüğü ve anayasaya tam bağlılık ve Cumhuriyet değerleridir!

Cumhuriyet değerlerine ve vatanseverlere düşman Habertürk ve Halk TV vs. ve anketçi yaygarası ve algısıyla KİLİTLENMİŞ CUMHURİYET CEPHESİNİN aşılamayacağını tarih size gösterecek!

Türk Milleti bölücülerle işbirlikçilerle PKK’yla Fetö’yle ‘ittifak’ etmez, etmeyecektir!

İçerden satın alınmış sahte ve posterci ve goygoycu Atatürkçülerle Davutoğulları Babacanlar ittifakıyla TOPRAĞINA ve CUMHURİYET’ine sımsıkı bağlı Cumhuriyet cephesini yarmanın geçmenin mümkün olmadığını Çanakkale’de İngilizler, Marne’de Almanlar gibi, Ankara’da da siz göreceksiniz!

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şov, bitti, sert, ve, amansız, gerçeğe, dönelim,
Yorumlar
Haber Yazılımı