VATAN PARTİSİ LİDERİ PERİNÇEK PERŞEMBE GÜNÜ HAVRAN’DA
Haber
23 Kasım 2021 - Salı 17:42 Bu haber 3138 kez okundu
 
VATAN PARTİSİ LİDERİ PERİNÇEK PERŞEMBE GÜNÜ HAVRAN’DA
Vatan Partisi’nin Türkiye genelinde yaptığı Üretim Devrimi Kurultayları devam ediyor. Bu kapsamda Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek 25 Kasım Perşembe günü saat 13.00’de Havran Belediyesi Kültür Merkezi’nde üreticilerle buluşacak.
Bölge Haberi
VATAN PARTİSİ LİDERİ PERİNÇEK PERŞEMBE GÜNÜ HAVRAN’DA

 

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak yaptığı açıklamayla Balıkesir’in üreticilerini kurultaya davet ederek şunları ifade etti;

 

‘‘Vatan Partisi üreten Türkiye’yi kuracak. İşçisinden, çiftçisine, tüccarından, sanayicisine herkes ‘‘böyle gitmez’’ diyor.

 

Üreticilerimiz; yem, gübre, mazot, ilaç, tohum, elektrik ve sulama gibi maliyetlerin son birkaç yılda ikiye üçe katlanmasından şikayet ediyor. Üretenler kazanamazken; çarşıda, pazarda, markette fiyatlar el yakıyor. Üretici de tüketici de durumdan memnun değil. Genç bir nüfusa sahip olmamıza rağmen iş sahalarının yetersiz olması nedeniyle işsiz sayımız her geçen gün artıyor.

 

Çözüm, üreticiyi baş tacı yapmaktır! Dışarıdan almayacağız, kendimiz üreteceğiz. Tarıma, hayvancılığa ve sanayimize yatırım yapavcağız. Üretim maliyetlerini azaltacağız. Üretim çok olursa üreten daha çok kazanacak, tüketicinin alım gücü artacak. Pazarlama kolaylaşacak. Ülkemizi üreterek büyüteceğiz.

 

Kocaseyit’in torunları;

Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek, üreticinin sorunlarını dinleyip , zorluklardan çıkış yolunu anlatmak için Havran’a geliyor. Üretenlerin hükümet olacağı bir sürece giriyoruz.

 

Vatan Partisi’nin merkezinde olacağı Üreticilerin Milli Hükümeti; borçlanma ve sadaka ekonomisi yerine üreteni destekleyecek, dümene geçecek, yol gösterecek. İşsiz vatandaşımız kalmayacak. Üreticimizin kamu önderliğinde kooperatifleşme ve şirketleşme yoluyla örgütlenmesini sağlayacak.

 

Vatan Partisi’nin Rusya, Çin, İran ve diğer Asya ülkeleri başta olmak üzere geliştirdiği üst düzey ilişkiler sayesinde; üretim ve istihdam aratacak, pazarlamanın ve üreticinin daha çok kazanabilmesinin önü açılacak. Türkiye’nin gerçek sahibi üreticilerimizdir, emekçilerimizdir. Söz, artık tüm üretenlerindir. Kurultayımıza bütün halkımızı davet ediyorum.’’

Kaynak: Editör:
Etiketler: VATAN, PARTİSİ, LİDERİ, PERİNÇEK, PERŞEMBE, GÜNÜ, HAVRAN’DA,
Yorumlar
Haber Yazılımı