Başkan Tosun: Yol ve çevre düzenlemesi devam edecek.!
Haber
31 Ocak 2022 - Pazartesi 02:06 Bu haber 2942 kez okundu
 
Başkan Tosun: Yol ve çevre düzenlemesi devam edecek.!
Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun, ilçenin en önemli sorunlarından birinin trafik olduğunu söyledi.
Bandırma Haberi
Başkan Tosun: Yol ve çevre düzenlemesi devam edecek.!

Bandırma’nın coğrafik konumundan dolayı ilçe merkezinde trafik yoğunluğunun yaşandığını dile getiren Tosun, bu yoğunluğun azaltılması için Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile ortaklaşa bir çalışma yürüttüklerini açıkladı. İlk etapta Bursa-Bandırma, Bandırma Balıkesir arasında yapılan VİP taşımacılığını İDO karşısına taşıyarak kısmen de olsa yoğunluğunu azalttıklarını açıklayan Tosun “Adnan Menderes, İnönü ve Ordu Caddelerinde de trafiği rahatlatma adına şehir içi yolcu taşımacılığında bir dizi düzenlemelerimiz olacaktır” dedi.

 

Akaryakıt fiyatlarındaki artışların asfalt maliyetlerini de arttırdığını dile getiren Tosun “ Göreve geldiğimizde tonu 27 bin TL olan putim maliyetleri akaryakıt fiyatlarında artışa bağlı olarak 180 bin TL kadar çıktı. Tüm olumsuzluklara rağmen yerel yönetim olarak yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam edecektir” ifadesini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Tosun:, Yol, ve, çevre, düzenlemesi, devam, edecek.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı