Bandırma CHP Kadın Kolları'ndan anlamlı etkinlik
Haber
28 Ocak 2022 - Cuma 13:37 Bu haber 3038 kez okundu
 
Bandırma CHP Kadın Kolları'ndan anlamlı etkinlik
Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Kadın Kollarının düzenlediği “Karalığın Yüreği” tek kişilik tiyatro gösterimi Barış Manço Kültür-Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.
Bandırma Haberi
Bandırma CHP Kadın Kolları'ndan anlamlı etkinlik

"Bndırma CHP Kadın Kolları'nın gerçekleştirdiği tiyatro gösterimine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve  Balıkesir CHP Milletvekili Ahmet Akın,CHP Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi Hürmüz Avci, Balıkesir CHP El Başkanı Serkan Sarı, Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun,CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr.Selim Panç ve partililer yer aldı.

Etkinlik sonrası Başkan Tosun,yaptığı sosyal paylaşımda şöyle dedi:

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma Kadın Kollarının düzenlediği “Karalığın Yüreği” tek kişilik tiyatro gösterimine katıldım. Oyuncumuz Fazilet Küçük aynı zamanda belediyemizde çeşitli yaş gruplarında çocuklarımıza drama eğitmenliği yapıyor. Bu akşam bizlere maden işçilerinin ve ailelerinin zorlu yaşamlarından bir kesiti usta oyunculuğuyla yaşattı. Gösterim; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Genel Merkez Kadın Kolları MYK üyesi Hürmüz Avci, CHP İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, CHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Simge Gürkan Çavuşoğlu, İl Ve İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri ve tiyatro severlerin katılımıyla Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşti. Oyun; bilet satışlarından gelen gelirler ile kırsal mahallede yaşayan çocuklarımıza destek olmak gibi güzel bir amacı da içinde barındırıyor. Kadın kollarımıza, Fazilet hanıma ve tüm değerli katılımcılara teşekkür ediyorum."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma, CHP, Kadın, Kolları'ndan, anlamlı, etkinlik,
Yorumlar
Haber Yazılımı