Bandırma Sanata Ve Sanatçıya Verdiği Değer İle Çağdaş Türkiyenin En Önemli Kentlerinden Biri
Haber
07 Şubat 2022 - Pazartesi 11:01 Bu haber 3266 kez okundu
 
Bandırma Sanata Ve Sanatçıya Verdiği Değer İle Çağdaş Türkiyenin En Önemli Kentlerinden Biri
Bandırma Belediyesi bünyesinde de verdiği dersler ile geleceğin sanatçılarına rehberlik etmekten büyük mutluluk duyuyor. Bunun yanı sıra değerli sanatçılarımızın eserlerini, kültür merkezlerimizdeki sergi salonlarında sanatseverler ile buluşturuyor.
Bandırma Haberi
Bandırma Sanata Ve Sanatçıya Verdiği Değer İle Çağdaş Türkiyenin En Önemli Kentlerinden Biri

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun bugün, hafta boyunca iki sergi salonumuzda eserlerini sergileyecek olan sanatçılarımızla buluştu. İlk olarak, Barış Manço Kültür Merkezimizde bulunan Melih Çınar Sergi Salonumuzda; “Gönül Bahçem Yağlı Boya Sergisi” ismiyle eserlerini sergileyen değerli sanatçımız Ayfer Üstgelen’i ziyaret etti.

Hemen sonrasında, Tunç Başaran Kültür Merkezimizde, değerli sanatçımız Anzılha Kılıç Doğan’ın: “Geçmişin İzleri Hayattan Portreler” sergisini ziyaret etti. Sergilenen eserleri inceleyerek sanatçılardan bilgi aldı. Her iki ziyaret sonrasında sanatçılarımıza teşekkür ederek plaket takdim etti. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun sergi ziyaretleri sonrasında; “Sanatın iyileştirici ve birleştirici bir etkisi vardır. Özgür sanat, ülkeyi geleceğe taşıyan, toplum hafızasıdır. Değerli sanatçılarımız; Ayfer Üstgelen’in sergisi 10 Şubat’a, Anzılha Kılıç Doğan’ın sergisi 11 Şubat’a kadar vatandaşlarımız tarafından ziyaret edilebilir. Her iki sanatçımıza ve sergileri ziyaret eden bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Bandırma, sanatın kattığı değer ve yaşattığı özgürlük duygusuyla daha da güzelleşiyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma, Sanata, Ve, Sanatçıya, Verdiği, Değer, İle, Çağdaş, Türkiyenin, En, Önemli, Kentlerinden, Biri,
Yorumlar
Haber Yazılımı