Bozkurt: Aday belli karar net.!
Haber
30 Ekim 2022 - Pazar 04:04 Bu haber 1813 kez okundu
 
Bozkurt: Aday belli karar net.!
Milliyetçi Hareket Bandırma İlçe Başkanlığı “Aday belli karar net” sloganıyla seçim çalışmalarına başladı. İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Ergili ve Karaçalılık Mahallerini ziyaret etti.
Siyaset Haberi
Bozkurt: Aday belli karar net.!

Ziyaretlerde konuşan MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt “Bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı’nın tecelli etmesidir.” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak siyasette bu güne kadar anı veya günü kurtarma telaşı içinde olmadıklarının altını çizen Bozkurt “ Sahip olduğumuz sorumlulukların bilinciyle, tarihi misyonumuzla, millete mensubiyet şuurumuzla ufuk ötesine ışıklar saçan, bunu yaparken de hayatın gerçeklerinden kopmayan bir vizyon enginliğinin takipçisi olduk. Ne istiyorsak milletimiz için istedik. Neyi hedeflediysek ülkemiz için diledik” ifadesini kullandı.

-Milletimizle yekvücuduz

Milliyetçi Hareket Partisi yeni bir siyasi hareket olmadığının altını çizen Bozkurt “53 yıldır çetin şartlarda, zorlu dönemlerde, kurşun gibi ağır ortamlarda mücadele kararlılığını sürdürmüş bir siyaset mektebidir. Yarım asrı geçen siyaset tecrübemiz tehlikeler karşısındaki dikkatimizi, tehditler karşısındaki dirayetimizi, tahrikler karşısındaki dengeli tavrımızı adeta kemikleştirmiştir. Türkiye üzerindeki stratejik oyunların farkındayız, akıp giden hadiselerin iç yüzünü geçmiş, gelecek ve bugün boyutuyla kavrayıp tahlil edecek maharete ve marifete çok şükür sahibiz. Bizi bilenler bilir. Bizi tanıyanlar iyi tanır. Biz kendimiz için hiçbir şey aramayız, istemeyiz, beklemeyiz. Bizim geçmişte dile getirdiğimiz “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve sonra ben” ilkesi aslında bu hassasiyetimizin bir ifadesidir. Ancak mevzubahis Türk milleti olursa, ihtiraslarımızın, iddialarımızın, ilerleme azmimizin sınırı da olamaz. Bu yüzden Milliyetçi Hareket Partisi milletiyle yekvücuttur” şeklinde konuştu.

-Ne ışığımız sönecek, ne ısımız düşecek

Dünyadaki ekonomik gelişmelere bağlı olarak ülkemizde de enflasyon ve hayat pahalılığının bulunduğuna dikkat çeken Bozkurt “Cumhur ittifakı enflasyon ve hayat pahalılığıyla kıyasıya mücadele etmektedir. Dünya enerji kriziyle boğuşurken Türkiye’nin dengeli ve doğru politikalarla muhtemel sorunlardan en az etkilenen ülke oldu. Ne ışığımız sönecek, ne ısımız düşecek, enflasyon canavarının başını ezeceğiz. Fiyat istikrarını eninde sonunda sağlayacağız. Bugün az yiyen inşallah yarın çok yiyecek, bugün az kazanan yarın inşallah çok kazanacaktır” ifadesini kullandı. Ziyaretlerde, MHP Bandırma Belediye Meclis Üyesi Erol Çakır, Ergili Mahalle Muhtarı Ercan Çağlar ve Karaçalılık Mahalle Muhtarı Mehmet Evre hazır bulundu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bozkurt:, Aday, belli, karar, net.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı