BOZKURT," YENİDEN DİRİLİŞİN,YENİ BİR ERGENEKON'DAN ÇIKIŞIN AYAK SESLERİNİ TÜM CİHANA DUYURACAĞIZ"
Haber
18 Aralık 2022 - Pazar 22:45 Bu haber 1638 kez okundu
 
BOZKURT," YENİDEN DİRİLİŞİN,YENİ BİR ERGENEKON'DAN ÇIKIŞIN AYAK SESLERİNİ TÜM CİHANA DUYURACAĞIZ"
MHP Bandırma ilçe Teşkilatı Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde üye katılım ve rozet takma töreni düzenledi. Törende yaptığı Konuşmasında ilçe teşkilatı olarak hedeflerine de değinen Başkan Bozkurt, “ilk hedefimiz güzel şehrimiz Bandırma’dan 1 milletvekili çıkarmaktır. İnanıyorum ki Bandırma adayımız sıralamada ilk 2’nin içerisinde olacak ve Ülkücü Hareketin hasretle beklediği Bandırma milletvekiline inşallah kavuşacaktır. İkinci hedefimiz de 2020 kongremizde ilan ettiğimiz gibi üç hilalli şanlı bayrağı Bandırma Belediye binasına asmaktır” ifadelerini kullandı.
- Haberi
BOZKURT,

 

MHP Bandırma ilçe Teşkilatı Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde üye katılım ve rozet takma töreni düzenledi. Törende konuşan MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, “Biz bu seçimi önce Allah’ın izni sonra da aziz milletimizin teveccühüyle kazanacağız. Son üç ayda kaydettiğimiz ve bugün de katılım töreni düzenlediğimiz Tomris Hatundan, Nene Hatuna, Şerife Bacıdan, Kara Fatma’ya, Türk kadınına önderlik edenlerin mirasçıları kıymetli bayan kardeşlerimizle kazanacağız. Biz bu seçimleri sosyal medyanın oyuncağı olan Z kuşağıyla değil, Kürşat’ın, Alparslan’ın, Fatih’in, Başbuğ Alparslan Türkeş’in bozkurtlarıyla kazanacağız. Biz bu seçimi sözde değil, özde liderin emrinde ve teşkilatımızın hizmetinde olan Milliyetçi Ülkücülerle kazanacağız” dedi.

Konuşmasında ilçe teşkilatı olarak hedeflerine de değinen Başkan Bozkurt, “ilk hedefimiz güzel şehrimiz Bandırma’dan 1 milletvekili çıkarmaktır. İnanıyorum ki Bandırma adayımız sıralamada ilk 2’nin içerisinde olacak ve Ülkücü Hareketin hasretle beklediği Bandırma milletvekiline inşallah kavuşacaktır. İkinci hedefimiz de 2020 kongremizde ilan ettiğimiz gibi üç hilalli şanlı bayrağı Bandırma Belediye binasına asmaktır” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’na gereken desteği vereceklerini ve dirilişin yeni bir Ergenekon’dan çıkışın ayak seslerini tüm cihana duyuracakları dile getiren Başkan Bozkurt ,  “Büyük Türk Milletinin teminatı, Ülkücü iradenin sahipleri, Turan Ülküsüne inanmış Kızılelmayı hedef olarak benimsemiş, Ülküm uğruna, Ülkem hayrına lider Ülke Türkiye diyen, Bozkurtlar, Milliyetçiler ve Davamızın temel taşı Asenalar, “Sen Yoksan, Bir Eksiğiz” diyerek davasına, liderine teşkilatına, Vatanına sahip çıkan çok kıymetli dava arkadaşlarım.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Teşkilatımızın düzenlediği üye “katılım ve rozet takma” törenimize hepiniz hoşgeldiniz, şerefler verdiniz.

Tarihi şan ve şerefle dolu Milliyetçi Hareket Partisi 53 yıllık siyasi hayatında Milli ve Manevi değerlere sahip çıkan önceliği Vatan, Millet, Bayrak olan bu değerleri yaşama geçirmek için de daima haykırdığı “Tam Bağımsız Türkiye” idealini gerçekleştirmek için siyasetini “herşey Türk’e göre, Türk tarafından” ifadesinde vücut bulan politikasını bütün Milletimizi kapsayacak şekilde sürdürmektedir.

Bu siyaset, Türk’ün tarih sahnesine çıktığı günden bugüne kadar “bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir” diyen bir milletin Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’de, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’de ve liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’de tezahür eden milyonlarca Türk’ün gönlünde var olan manda ve himayeyi dün de bugün de yarın da kabul etmeyecek olan büyük Milletimizin ruhunda varlığını sonsuza kadar sürdürecek olan çelikleşmiş irade siyasetidir.

Bu siyasete inanmış dava erleri, Malazgirt’den Niğbolu’ya, Mohaç’tan Çanakkale’ye, Anafartalara Milli Mücadeleye oradan Kurtuluş Savaşına ve nihayet 15 Temmuz hain darbesine kadar aziz kanlarını feda ederek bu toprakları Vatan kıldılar. Şimdi biz beka deyince anlamayanlar şunu iyi bilmeli ki “biz bu kutsal emaneti alırken ya İstiklal, ya ölüm” diye yemin ederek aldık.

Devletimizin aldığı tedbirlerle geçici olduğuna inandığımız ekonomik sıkıntılar nedeniyle sevdamızdan, ülkümüzden ve bağımsızlığımızdan vazgeçecek değiliz. Etrafımızı çepeçevre saran askeri ve ekonomik saldırılar, inancımızı ve imanımızı daha da güçlendirecek, beka endişesi taşımayanlar bu vatanın bedel ödemeden, dik durmadan, Ankara odaklı siyaset yapmadan, bu coğrafyada bizi rahat bırakmayacaklarını ne zaman anlayacaklar? Türk Milleti Çanakkale’de beka için şehadete erdi. Gazi Mustafa Kemal ve Milli Mücadele kahramanları yedi düvele karşı beka için savaştı. 70’li yıllarda Ülkücüler emperyalizme karşı beka için mücadele şanlı bir mücadele verdiler. 42 yıldır Devletimiz beka için terör hamilerine karşı mücadele ediyor. Ve nihayet 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 252 vatan evladı bu vatanın bekası için tanklara, uçaklara, bombalara karşı durarak “şehit oluruz ama devletimiz ebet müddet yaşasın” diye şehadet şerbetini içtiler ve beka dediler. Tam bağımsız Türkiye dediler. Manda ve himaye kabul edilemez dediler. Biz de şimdi aynı ruh iklimiyle Ergenekon’dan çıkar gibi Çanakkale ruhuyla Yenikapı duruşuyla haykırıyoruz: “Bu Ülkenin Beka diye bir derdi var.”, “Türkiye’yi Türkler Yönetecek”, “Türkiye: Başkent Ankara’dan yönetilecek”

Son 3 ayda dövizde bir yükseliş olmazken, mazot ve benzin fiyatları düşerken, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ihracat rekorlarını kırarken bu fiyatların yükselişini, işbirlikçilerin ekonomik saldırılarını ve devleti aciz gösterme çabalarının kimlerin ekmeğine yağ sürdüğünü gayet iyi biliyoruz. Siyasi, askeri ve ekonomik saldırılar her nereden ve kimlerden gelirse gelsin bizim için esas olan Devletimizin bekası, Milletimizin İstiklâl’idir. Şunu kesin biliyoruz: Güvenlik ve ekonomik sorunlar varsa, güvenlik hep önce gelir. İstiklâli olmayanın, istikbali olamaz!

Bu ifadelerden sonra soruyorum: Bekaya karşı gelenler kim? Ve Kimler? Cevap basit: Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk’ün koltuğunda oturup, 6 okuna sahip çıkmayan CHP ve şürekası.. yani 6’lı masa! Parayı İngiltereden, desteği Amerikadan, aklı Almanyadan, danışmanlarını Yahudi ve Ermenilerden seçen bu muhalefet oyu Türk Milletinden istiyor! Bu aziz Türk Milleti dün olduğu gibi 2023 Haziranında yapılacak seçimde de bunlara ve hamilerine gereken dersi sandıkta verecek. Ve “Adayımız Belli, Kararımız Net” diyerek Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Milletvekilleri seçimlerinde de Liderimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ önderliğindeki Milliyetçi Hareket Partisine oy vererek Cumhur İttifakı Allah’ın izniyle tekrar Ülkemiz yönetimine hizmetçi kılacaktır.

Bu 6’lı masaya göre seçilecek Cumhurbaşkanı adayı Sosyal Demokratları memnun edecek, Liberalleri memnun edecek, Demokratları memnun edecek, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi memnun edecek, İslamcıları ve sözde Milliyetçileri memnun edecek, ne için siyaset yaptıkları malum Davutoğlu ve Babacan’ı memnun edecek; “Allah korusun bunları memnun eden bu aziz Türk Milletini mutlu edebilir mi?” 2023 yılında Cumhurbaşkanı olacak kişi Milli olacak, Milli düşünecek, Milli politikalar üretecek, Gayrimilli unsurlarla dirsek temasında bulunmayacak.

Milletin kürsüsünden el hareketi çekenlerden, mavi vatan için Akdeniz’de ne işimiz var diyenlerden, Libya’da ne işimiz var diyenlerden, Doğu Akdenizdeki çıkarlarımıza sahip çıkmayanlardan, 15 Temmuz hain Feto örgütünden atılanları geri Devlete alacağız diyenlerden, Ülkesini yabancı büyükelçilere şikayet edenlerden, sınır ötesinde terörü bitirmek için gelen teskereye hayır diyenlerden, şehit yakınına küfür edenlere ses çıkarmayanlardan, YPG bize mi saldıracak diyenlerden, Vatan ve Millet düşmanı Sorosçu Kavala ile bölücü Demirtaşa özgürlük isteyenlerden, Abdülhamit Han dönemine hainlerin ağzıyla İstibdat diyenlerden, Karabağ özgürlüğüne kavuşurken Türkiye oraya cihatçı gönderiyor diyenlerden, cari açık kara para ile kapatılıyor diye ülkesini uluslararası kuruluşlara şikayet edenlerden, devletimizi katil gösterip Türk Askeri kimyasal silah kullanıyor diyenlere sahip çıkanlardan ve umudunu okyanus ötesine bağlayanlardan Cumhurbaşkanı olmaz, olamaz!

Biz bu seçimi önce Allah’ın izni sonra da aziz milletimizin teveccühü ile kazanacağız. Son 3 ayda kaydettiğimiz ve bugünde katılım töreni düzenlediğimiz Tomris Hatundan Nene Hatuna, Şerife Bacıdan Kara Fatma’ya, Türk Kadınına önderlik edenlerin mirasçıları kıymetli bayan kardeşlerimizle kazanacağız. Biz bu seçimi sosyal medyanın oyuncağı olan Z kuşağı ile değil Kürşat’ın, Alparslan’ın, Fatih’in Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in Bozkurtlarıyla kazanacağız. Biz bu seçimi sözde değil özde Liderinin emrinde ve teşkilatının hizmetinde olan Milliyetçi Ülkücülerle kazanacağız.

Bandırma Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk hedefimiz güzel şehrimiz Bandırma’dan 1 Milletvekili çıkarmaktır. İnanıyor ve güveniyorum ki İl Başkanlığımızın ve Genel Merkezimizin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma Adayı sıralamada ilk ikinin içerisinde olacak ve Bandırmalı Ülkücüler hasretle bekledikleri Bandırmalı Milletvekiline inşallah kavuşacaktır. İkinci hedef olarak da inşallah 2020’deki kongremizde ilan ettiğimiz gibi 3 hilalli şanlı bayrağı Bandırma Belediye binasına asmak olacaktır. Bu hedefe varmak için çalışmalarımıza devam edecek kırsal ve mahalle gezilerimizde bu ideali hayata geçirmek için canla başla çalışacağız.

Bu vesileyle bu toplantının düzenlenmesinde fedakarca çalışan Kaçep Başkanımıza ve Yönetimiyle İlçe Teşkilatımız Yöneticilerimize ve bizlere katılımlarıyla destek olan bütün üyelerimize şükranlarımı iletiyorum. Aramıza yeni katılan Ülküdaşlarıma hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Sizinle daha da güçlüyüz ve İstikbale daha güvenli yürüyoruz. Bir kısım anketlerle Milliyetçi Hareket Partisini zayıf gösterme telaşına düşenler şunu bilmeli ki, Türk Milletinin umudu olan Milliyetçi Hareket Partisi her zaman Milletinin gönlünde ve yüreğindedir. Vatan sathında yaptığımız açık hava toplantıları ve bugün burada şahit olduğumuz üye katılım töreni bunun ispatıdır. Vatanın ve Milletin İstiklâl ve İstikbâli için yaptığımız siyasette bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yüce Türk Milletinin ve Ülkücülerin desteğiyle iktidara yürüyecek ve ısmarlama anketlerle algı oluşturmaya çalışanları asla sevindirmeyeceğiz.

Bu kadar ihanete rağmen ayakta duran Türk Milletinin yegane teminatı ve umudu olan Ülkücü İradeyi ve onun temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisini asla yok edemeyeceksiniz! Ergenekon’dan çıkar gibi 21. Asra yeniden Allah’ın izniyle Türk’ün şanlı mührünü vuracağız. Bu inançla diyoruz ki: “Ey bu Vatanı gayrımilli unsurlarla yönetmeye talip olan işbirlikçiler! 100 sene önceki hesapları unutmadık! Misak-ı Milli içindeki Musul ve Kerkük’ü elimizden nasıl aldığınızı, Cumhuriyetimizin ilk yıllarında kurulan Milli Harp Sanayisine nasıl engel olduğunuzu, Ülkemizi parçalamak ve bölmek için kimlerle siyaset yaptığınızı unutmadık unutmayacağız! 15 Temmuz’dan sonra kazandıklarımızı sizin iktidara gelebilmek için oluşturduğunuz gayrımilli politikalarınıza teslim etmeyeceğiz! Siz ne yaparsanız yapın, Büyük Türk Milleti, İHA’lardan, SİHA’lardan, Hürkuş’tan, Milgem’den, Mavi Vatan’dan, Yunana haddini bildirecek olan 561 şifreli TAYFUN füzesinden, Kızılelma’dan, Akıncı’dan ve en önemlisi TURAN hedefinin temelini oluşturan Türk Devletleri Teşkilat Yapısından Avrupa ve Amerikaya karşı verilen Milli dik duruştan asla taviz vermeyeceğiz! Safımız belli, kararımız nettir! Dünya Türklüğünün ve mazlum milletlerin hamisi olan bu büyük devletin batılı başkentlerin yönlendirmesiyle kurmayı düşündüğünüz, hayal ettiğiniz iktidara asla gelemeyeceksiniz! Bizler yüzyılın rövanşını Milli refleksle alacak ve bütün gayrımilli politikaları yerle yeksan edeceğiz. 21. Yüzyılın Türklerin ve Türkiye’nin asrı olması için Cumhur İttifakı’na gereken desteği verecek ve Ülkemizde, bölgemizde, gönül coğrafyamızda yeniden dirilişin yeni bir Ergenekon’dan çıkışın ayak seslerini tüm cihana duyuracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle aramıza yeni katılan kıymetli üyelerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. “Sen Yoksan, Bir Eksiğiz” ilkesiyle hareket eden parti üyesi bütün dava arkadaşlarıma ve Mahalle Temsilcilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Törenimize katılarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz değerli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Törenimizin partimize ve camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’e ve günümüze kadar ebediyete intikal etmiş tüm Vatanperverleri, gazilerimizi ve şehitlerimizi minnetle yâd ediyorum. Emanetleri olan bu vatanda Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koymaya söz veriyoruz!” ifadelerinin altını çizdi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BOZKURT,", YENİDEN, DİRİLİŞİN,YENİ, BİR, ERGENEKON'DAN, ÇIKIŞIN, AYAK, SESLERİNİ, TÜM, CİHANA, DUYURACAĞIZ",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
BOZKURT,
BOZKURT,
BOZKURT,
BOZKURT,
BOZKURT,
BOZKURT,
BOZKURT,
BOZKURT,
BOZKURT,
Yorumlar
Haber Yazılımı