Emekliler Derneği'nde kazanan Ahmet Türkmen oldu
Haber
19 Aralık 2021 - Pazar 14:24 Bu haber 3337 kez okundu
 
Emekliler Derneği'nde kazanan Ahmet Türkmen oldu
6000 kişiye ulaşan üye sayısıyla dikkat çeken Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şubesi genel kurulunda kazanan Ahmet Türkmen'in listesi oldu.
Bandırma Haberi
Emekliler Derneği'nde kazanan Ahmet Türkmen oldu

6000 kişiye ulaşan üye sayısıyla dikkat çeken Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şubesi genel kurulunda kazanan  Ahmet Türkmen'in listesi oldu.


Bir süre önce  Mithat Günüç 'ün vefatı nedeniyle boşalan Türkiye Emekliler Derneği Bandırma Şubesi başkanlığı seçimleri demokrasi şöleni olarak iki adayla gerçekleşirken  Ahmet Türkmen  oy kullanan üyelerin 128  inin tercihini alarak Başkan seçildi. Diğer aday Yasemin Kocuklu'nun listesi ise 85 oyda kaldı.
Eski belediye binası düğün salonunda,yapılan genel kurulun divan başkanlığını  Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün yaparken seçim öncesi konuşmasında " Biz, maaşlarımıza seyyanen zam istiyoruz. Çünkü yüzdeli zamlar, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar. Türkiye, bugün yangın yerine döndü. Emekliler, çok zor koşullarda yaşıyor" dedi.


Üye ayısıyla ters orantılı katılım gerçekleşen ve  üyelerden sadece 217 sinin oy kullandığı,seçimde  128 oy alan Ahmet Türkmen’e ait liste seçimi kazandı. Yasemin Kocuklu’ya ait listeye ise 85 oy çıktı.

 

Seçimi farkla kazanan  Ahmet Türkmen’in yönetim kurulunda Betül Moralı Nevzat Man, Esen Ersoy, Mülkü İnci . Denetim kurulu ise Ömer C. Gözükara, Sevcan Kasdemir ve Ahmet Varnalı isimleri yer alıyor. Diğer aday Yasemin Kocuklu’ya ait yönetim kurulu listesi Hakan Çapar, Özlem Uçar  Özden Türker, ve Hülya Baytan, denetim kurulu Zeki Aydoğan, Adem Ertürk ve Duygu Ürkmez isimlerinden oluşuyordu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekliler, Derneği'nde, kazanan, Ahmet, Türkmen, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı