İki iddia da doğrulandı.Takdir okurun.!
Haber
25 Ocak 2022 - Salı 22:16 Bu haber 2883 kez okundu
 
İki iddia da doğrulandı.Takdir okurun.!
İstanbul'daki karla mücadele başarısızlığına oluşan tepkiyi trollük olarak niteleyen İBB Sözcüsü Murat Ongun'un söz konusu paylaşımları Cenevre'de bir otelden yaptığı iddia edilmişti. Cüneyt Özdemir'e konuşan Ongun, Cenevre'de olduğunu doğruladı
Türkiye Haberi
İki iddia da doğrulandı.Takdir okurun.!

 

İstanbul'daki karla mücadele başarısızlığına oluşan tepkiyi trollük olarak niteleyen İBB Sözcüsü Murat Ongun'un söz konusu paylaşımları Cenevre'de bir otelden yaptığı iddia edilmişti. Cüneyt Özdemir'e konuşan Ongun, Cenevre'de olduğunu doğruladı. Söz konusu görüşmeyi aktaran Cüneyt Özdemir "Biraz önce İBB sözcüsü @Mrt_Ongun 'a iki soru sordum.

1) Yurtdışında mısın?

2) Ekrem İmamoğlu dün Kahraman Balıkçısına gitti mi?

Aldığım cevapları alttaki twitte yorumsuz paylaşıyorum.

1)     Evet.Ama soru şu: benim ve eşimle ilgili bu bilgi özel hayatın ihlalidir. Bu bilgiyi kim verdi? Ayrıca, yurtdışından gelişmeleri takip etmek hiç zor değil.

2)     2) Ekrem Başkan dün 19 saat mesai yapıp hem Akom’dan hem sahadan mücadeleyi yönetti. 1 saatlik de yemek molası verdi balıkçıda. Konu bu." ifadelerini kullandı. Murat Ongun, İstanbul'daki başarısız kriz yönetimiyle ilgili gelen tepkilere dün akşam yaptığı paylaşımında "Sıcak evinde oturup trollük yapanların değil sahada mücadele edenin yanında olma zamanı" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İki, iddia, da, doğrulandı.Takdir, okurun.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı